20 November 2012

Nayli Belajar BERJALAN Dengan Kasut Baru :)



 Petang Sabtu, takde wat apa2
Zakwan ajak PapaZN pi taman
Dia dah kemaruk nak main beskal
MamaZN ngan Baby Nayli pun ikut skali
Sebab Baby Nayli nak belajar berjalan pakai kasut baru, hehehehe

Tak pegi kat area playground pun
Sebab ramai sangat bebudak
Almaklum cuti skolah...
So, kitorang lepak kat badminton court
Luas sket Baby Nayli bleh berjalan ;)


Abg Zack paksa Baby Nayli pandang kamera, haha! Cute! :)


Abg Zack posing sorang2, ensem! :)


Cubaan Baby Nayli kejar Abg Zack :)


Papa....? =P


Kasut Bubblegummers yang beli kat Bata tu
Ada bunyik2, sonok Baby Nayli
Bunyik je, nak jalan
Nak jalan jek, berbunyi =p


Last but not least
Khas buat Aunty2 yang geramkan peha Baby Nayli, haha! =)


Kat dalam umah, asal ada peluang, mmg dia nak berjalan sesaje
Takde dah nak merangkak @ mengengsot

Cepat2 pandai jalan ye Baby Nayli!
Mama dah tak sabar nak 'main kejar2' ni, hihi!
Adeyh!


8 comments:

eima berkata...

dengki nye aku ..alisha lebih suka merangkak ... kaki die tak segebu nayli tu konfiden kurang kot ....

Sue-Rya Qistina berkata...

nak geget peha nayli bole? hahahaha..geram rasanye!

Aisyah Husaini berkata...

alamak geram lagi sekali dgan nayli ni..lau jumpa ada juge kene gomol2 ni pulak 2 tgah rindu ngan bau baby ha ha

Falsya berkata...

zakwan dh hensem laaa..baby nayli!!!!!..geramnyeeeee...aunty nak gigit boleh???

lieyalatif berkata...

hahaahaha gile comel nad oiiii si nayli ni....tegelak ni tgk pic kene pakse tgk kamera tu heheheeh...siap ke abg zakwan tunggu le nayli besar sikit...di balas dendamnye nanti heheheeheh

betul tu...paha tu buat geram tu..gebu gebas!

wan nurul hezrina berkata...

mcm kasut sofia munyik2..hehe tapi bila lama2 serabut dengar..last2 beli crock sepasang,.hehe..nampak seronok..lama dah tak singgah tgk naylinie..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

sgt chumell itu nayli..
geram2..mau pegang2 peha dia tu..

Zura@Iwan berkata...

eee...mmg geram sggh tgk paha nayli tu...geget kang...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...