23 November 2012

Nak Produk LIBRESSE Secara PERCUMA?


 Nak tanya ni...
Kawan2 pakai produk Libresse tak?
Tak pakai?
Tapi kalau dapat free, nak tak?
Mesti la nak kan?
Free tu......! ;)
Hehehehehe...

Caranya senang aje
Lengkap kan borang yang disediakan
 Pastu tunggu je la abang posmen kesayangan datang, hehe ;)

MamaZN tau pasal menda ni pun masa terjah blog nadia
Dan-dan tu jugak pi klik link website Libresse tu


 Klik pada 'cubalah sekarang!' 
(yang MamaZN tanda anak panah tu)


Ada lagi 1 syarat penting sebelum nak isi borang tu
Hihihi...
Pastikan anda bukan seorang lelaki! =P

Saya sudah, anda bila lagi?


Sharing is caring ('',)


  

7 comments:

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

kalau free join je la kekeke

Aisyah Husaini berkata...

thanks mamazn 4 d info, free kan ry je test walopun bukan pengguna tegar ha ha. i dah isi dah : )

Zura@Iwan berkata...

kak x penah pakai produk ni...gud luck nadia..

zh-ena berkata...

dah join pun :D
tq psl info nie

maszmadi berkata...

nak jugak lah walau x pakai... hehe

mummy_ayu berkata...

nak gak try

aanie berkata...

tq nad...nanti nak isi la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...