05 November 2012

MENANG LAGI! Kali Ni Dapat Voucher CHATIME :)

Sebab terpilih jadi pemenang mingguan (Minggu 2)
Alhamdulillah
Kali ni menang lagi dengan penganjur yang sama
Tapi kali ni sebagai pemenang harian pulak (Day 23)
Takpela, at least ada jugak sangkut nama lagi kan? ;)

Dan paling best
Nama yang menang kali ni adalah nama PapaZN!
Yeay!
Best sungguh!
Baru je submit hari Selasa @ Rabu
Tup-tup Jumaat lepas dapat tau jadik pemenang ;)
Dalam masa 2-3 hari jek dah tau keputusan, hehe

Hadiahnya dapat voucher Chatime!
Excited!
1st time nak try ni
Sebelum ni selalu baca kat blog kawan2 jek sbb sedap, kan?
Pastu kalu lalu kedai ni pun, mmg sentiasa berbaris panjang!
Tak sabar nak try jugak pasni! :)





Lagi bersemangat nak join contest, hehe
Walaupun hadiah nya kecik2 
Tapi bila menang tu rasa dia lain macam, haha!
Tu blum menang kereta lagi tu, wakaka!
 Berangan! ^_^

11 comments:

ieyda berkata...

TAHNIAH nad...

Nana berkata...

ADA ONG NAD NI HEHE

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad..."berchatime" la nanti kan hehe

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

luck nad pulak ..kita ntah bila hahahha

azura samsuddin berkata...

tahniah!!! bestnyer menang mcm2 :)

Mama Ukail berkata...

tahniah nad..rajin betul join contest...menang pulak tu...tumpang hepi!!!!

syawalsimpsons berkata...

x pe..berangan tu percuma..kikiki...tahniah papazn..nk sedut ser..kiikkikik

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

mula2 kecik lama2 menang yg besar!!

mama_umar_maryam berkata...

wahh cha time!!congr8s nad!

eima berkata...

alhamdulillah sbb rajin mencuba .... tahniah

Zura@Iwan berkata...

tahniah...wahhh jeles la akak gini...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...