14 November 2012

Menang Jugak! | AEON Chatterbox Contest (Ada Cerita TakBest Pasal Hadiah)

Assalamualaikum & Selamat Pagi :)
Masih di dalam blues?
Hehehehe...
Rileks... Chill...
Esok cuti balik kan? ;)
Aunty Wawa je tak bleh nak rileks
Sebab due date die bersalin sepatutnya esok!
Doakan Aunty Wawa ye kawan2 :)

*****

Mula2 tau Kak Amy MamaTisya ada menang 
Contest Chatterbox AEON ni
Pastu dapat tau,
 Adlin Mama3KA plak menang contest yang sama

Isnin baru2 ni, check email...
Tengok2 MamaZN pun menang jugak! ;)
Suka, suka..!
Tak kesah la hadiah nya apa...
'Melekat' la jugak nama gwe, hihihihi ^__^



Yang tak bestnya
Semalam pi la Jusco Taman Equine
Nak collect hadiah
Bila sampai kat kaunter customer service tu
Staff Jusco cakap hadiah tak sampai lagi kt diorg
Pulak...!!!
Ape cer ni..?!
Kata dah boleh collect start 12hb...?
Ni pegi 13hb hadiah masih takde la pulak
Katanya,
Disebabkan arini (semalam) cuti raya
Driver tak sempat nak bawak balik hadiah2 tu dari HQ
La...
Awat tak standby awal2 lagi hadiah2 tu kat setiap branch?

Nak jadikan citer, kena pi lagi skali la ke Jusco Equine tu nanti
Alahai...!Malas!

8 comments:

eima berkata...

hmmm tahniah...mmg skait hati kan klu jd cam tu ...sbb kite dah xcited nk amik

Myra Jay berkata...

Takpe biar lambat asal dapat..
tp itulah 2-3kali kerja plak nak p sana sekali lagi kan..

Falsya berkata...

Phewitttt..menang!!!..hehe

ieyda berkata...

tahniah nad...

Sidratul Muntaha berkata...

ehehe..beselah..
mgm klu dpt adiah dari mall2 gini
kdg2 lmbt la plak ye.

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

1st dia akan bagi email....then lepas tu jusco akan call untuk collect... kalo tak call means tak leh collect lagik sbb hadiah tak sampai lagi kat mall...kita menang 4...nama kita, hubby, my mom & adeq...collect kat Jusco metro prima dah trima call cuma lom pi je lagi...we all ada discuss pasal benda ni kat FB nak tau ape hadiahnya tengok kat FB amy...

Gieyana berkata...

congrats..

sek bek Nad dok area KL..kalau kak G ler..rsnyer burn camtu jer..tht why kdg2 mls nk joint nih..ekekke..:)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

ramainye yg menang contest aeon ni..agak2 apelah hadiahnye eh..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...