28 November 2012

Menang FM Legoland From Eyriqazz! :)

 Dah VOTE kami? ;)


Alhamdulillah, ada rezki lagi dgn blogger famous amos - Eyriqazz ni ;)
 Menang fridge magnet (FM) Legoland!
Bertambah la lagi koleksi FM Legoland ni, hehe 
Suka, suka!

Ari Jumaat lepas, PapaZN pi main futsal
Tinggal la kami 3 beranak
Bila budak2 dah tido, boring bila sorang2 berjaga
Nak ilang kan boring tengok2 la FB
Terperasan bro Eyriqazz buat contest giveway


Hadiahnya FM Legoland ;) 
pic kredit to Eyriqazz


 Seronok sangat2 la bila dapat tau MamaZN menang ;)
Lagi2, bila hadiahnya FM :)


Bukan mudah tau, sebab contest nya berdasarkan komen terbaik
Alhamdulillah Eyriqazz pilih komen MamaZN ;)
Thanks ya!

Komen ni la yang terpilih, hehe....
Saya teruja untuk menonton Fear Factor Selebriti Malaysia ( http://goo.gl/MLgJ9 ) kerana...
Selalunya, kita tengok pelbagai perkara ekstrem dilakukan oleh fear factor orang barat. Rasa geli, mual, takut, rasa nak muntah dann sebagainya. Macam kita pulak yang hadapinya sendiri. Teringin jugak nak melihat kebolehan selebriti-selebriti Malaysia seperti Johan Asaari, Elfira Loy dan Dafi pula yang melakukannya. Baru la tau sama ada mereka sanggup menyahut cabaran fear factor atau hanya hebat dalam bidang masing2, nyanyian atau lakonan ;)  (lagi seronok kalau Aaron Aziz juga salah seorang peserta dan bukannya pengacara =P)
 
Kawan2 teruja tak nak tengok Fear Factor Malaysia?
Teruja nak tengok task peserta @ teruja nak tengok Abang Am? 
Haha! =p

12 comments:

ieyda berkata...

tahniah nad, rezeki murah tu....hihihihi

Mama Likha berkata...

congrats ! :)))


haa tk sbr gk nk tgk..bila start ni yer mama nadd ?

Sue-Rya Qistina berkata...

tahniah!!! mmg murah betul rezeki awk kan :)

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe, terbaikkkkkkkkkkk

Ya ALya berkata...

Tahniah nad.....bestnyer.....

Lynn Hamzah berkata...

untungnya...lynn pun tgh seronok mengumpul FM...

mummy_ayu berkata...

congrats..best tu FM legoland...
ah ah..bila yer start fear factor celebriti nie..memang tak sabar nak tgk..ada kah sedashat fera factor biasa tu..emmm

Nana berkata...

tahniah!

Eyriqazz berkata...

hadiah sudah diposkan 2 hari lepas..belum terima lagi ekk?

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Tahniah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad...comey la fm tu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah Nad bertambah lg koleksi FM :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...