06 November 2012

Masuk Contest KLEENEX Punya Pasal =p

Contest anjuran kawan2 blog boleh la...
Kalu yang besar2 tu, gambar kena la cantek
Bila cantek, kena la pakai DSLR kot kan?
Baru la hasil gambar nya memuaskan
Hihihihi...

Ni pun saje2 je
Kebetulan tisu dah habes
Kebetulan lagi ramai yang anjurkan 
Dan lagi kebetulan tengah free2 ni, hihihi...
Mestila kena amik peluang yang ada ;)

Lagipun, saje2 nak support kawan2
(^_^)v


Kebetulan [1]
Zakwan kena marah ngan Mama dia, hhihi..
Dan-dan suruh dia lap air mata ngan tisu baru beli =p


Budak ni takleh kasi tisu
Pantang ternampak - mmg cepat jek dia capai masuk mulut!


 Kebetulan [2]
PapaZN baru balik dari keje...
Soh la Zakwan lapkan peluh, kuikui! =p


Papa lap hingus Zakwan.. 
Tadi kan dia nanges sbb kena marah dgn mak dia, hihihi


 Kan dah cakap! Pantang ada depan mata!
PapaZN TERletak kotak tisu depan dia.....apalagi!


Ala, join pun saje suka2
Dan yang penting saje nak support kawan2
Kalau kawan2 lain nak join jom la skali
Bukan susah pun, hihihi







Jom la join! ;)
Sempat je lagi kalu nak prepare...
Sebab sume2 pun tarikh tutup nya akhir November ;)



11 comments:

eima berkata...

hmm klu rajin nnati masuk ek

Gieyana berkata...

X pernah snap pics time guna tisu..idak leh joint nih..:-)

mamalieyna berkata...

good luck~

alaaaa teringin sgt nak join apa2 contest,,tp masa suntuk sgt nak kreatifkan diri..huu~

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

hahahha kita pun terjebak .. beli tisu kete je suh bebudak posing kekeke

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sama mcm gie...akak pun tak penah snap gambo masa tgh guna tisu, hehe..
kalo sesaje nk snap gambar guna tisu mmg tak real laa, hehe.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Ramai yg anjurkan contest kleenex ni ya. Br join zety punye je sbb die punye main tinggal komen je kan. Kekeke

mummy_ayu berkata...

Ayu pun join Zety nya so far sbb tinggal komen.emm..mcm best jer snap2 nie..tgk la hujung minggu nie...good luck yer dear!

Wan Amira berkata...

ezna pun baru organize.. :) jom join lagi dan lagi

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

gud luck nad...best gak ni hehe

Zura@Iwan berkata...

hmmm...mmg x de gmbr pegang tisu...cm mn tu...nk join best gk..hehe

kak nora berkata...

gud luck..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...