27 November 2012

Lunch @ KENNY ROGERS, Alamanda

Ahad baru2 ni pi jalan2 kat Alamanda
Takde la cari apa2 pun
Saje2 cuci2 mata jek, huhu!
Bila dah tengah hari, kelaparan sudaaa...
Tmpt makan yang jadik pilihan - Kenny Rogers Roasters :)


Ni MamaZN punya, hihi... Pengaruh iklan ni - Chicken & Pasta Meal ;)


Spaghetti dia sangat sedap!
1st time try ni, sampai lupa nak pelawa PapaZN, hihi
Ayam nya cam biasa la... Takleh disangkal lagi kesedapannya ;)


Ni pulak PapaZN punya... set meal yang biasa tu ;)

PapaZN lapar nasi, tapi nak makan ayam KR
Naseb baek ada nasi dalam pilihan side dish, hihi


Zakwan pulak makan mushroom soup dengan garlic bread

Kalau pegi Pizza Hut pun ini jugak la menu pilihan Zakwan
Tapi last2, tak abes, sbb asek nak main je
Yang mengabeskannya? Mamaaaaaa jugeekk! =/
Rugi wooo, kalu tak abeskan! 
Bila nak kurus ni? Haha!



Baby Nayli?
Baby Nayli makan bubur nasi Mama nya masak je ;)
Tu pun aci ngelat, rasa nasi PapaZN, rasa sup Abang Zack ;)


Baby Nayli dah takleh dok diam
Asek nak 'ukur' jalan je!
Mentang2 dah dapat kaki ;)

Kesian kat PapaZN la...
Kena makan sorang2 bila MamaZN layan Baby Nayli berjalan
Abang Zack pulak excited nak main ngan Baby Nayli
Dah suruh temankan PapaZN
Abang Zack jawab - ala, nak Mama!
Manja!


Alhamdulillah, kenyang betul makan kat KR tu
2-3bulan lagi bleh makan lagi, hihihi

Naseb baek kawan2 sume baru lepas lunch kan?
Takde la terliur sangat kan? ;)


13 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

KR ayam dia sangat sedap.....walaupun dh lunch ttp dahku terhingin nengok haha

ieyda berkata...

terliur mknan nayli tu...lg sedap dr KR..hihihiiih

JaSSNaNi berkata...

sedapnya nad, nampak cowselow tu.. suka makan cowselow.. :)

zh-ena berkata...

ayam KR mmg sedap

JaSSNaNi berkata...

nad.. nak inform ni.. 30, 1 and 2 ni next week.. ada baby expo kat midvalley.. jom..

Cikbintang berkata...

sedap...kte suka mkn sana gk..coselow die pun nyummie **pdhl bole buat sdri..tp kte nk gk org kenny buatkn hehehe

Falsya berkata...

tahan falsya tahan!!!!..hehehe

lieyalatif berkata...

ape la mama ni...nayli terliur tgk mama papa n abg makan sedap2 heheheeh.....

dah lame lak tak makan KR ni nad...terliur terus tgk pic nad nieh....

Lynn Hamzah berkata...

lynn x minat sangat makan kenny rogers...ntah kenapa rasa macam tawar jer ayam kenny rogers tu...huhuhu...

Sidratul Muntaha berkata...

adoi
nyesal gi sini ptg2
ngences dah..
adoi
aku mmg suke KR

Ya ALya berkata...

Nk yg zakwan mkn tu.....feveret.....

mama tisya berkata...

lprrrr la cz tk sempt lunch...kita prasan nad mkn KR tp tkde muffin

Mama Likha berkata...

garlic bread yg celup dgn mushroom sup tu sdap sgt ! malikha pun suka celup2 :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...