27 November 2012

Kesian... Tengok Dari Jauh Aje ;)

Dah VOTE kami? ;)


Sayu pulak tengok gambar bawah ni


Ni masa kami pi piknik aritu tu la
Lepas je breakfast, Zakwan pun laju je la ajak PapaZN pi main 
Yang MamaZN kena la tengok2 kan Baby Nayli
Baby Nayli ni pun bukan bleh leka sangat
Pantang leka, mula la dia mengutip sampah2 yg ada, trus masuk mulut!
Adoiyai!!! Sabo je la
Memang takleh kasi dia duduk, kene berdiri je, hihihi


Masa ni Baby Nayli baaaaaru sgt pandai tatih2
Tu yang hepi bebeno tu ;)


Baby Nayli nmpk dah Papa dia ngan Abg Zack kat sana...


'Ada hati' la tu, sbb dapat berjalan je


Baby Nayli tak sabar2 nak join Abang Zack main playground! ;)


Sekarang ni kan...
MamaZN takleh pakai tudung dalam umah
Nanti mesti Baby Nayli nanges
Sebab dia ingat MamaZN nak tinggalkan dia, heheheh
Takleh dah la kalu nak gurau2
Pastu lagi 1, kalau pi jalan2
Pastu tiba2 kena naik kete dah
Mesti Baby Nayli nanges jugak
Sebab dia tak puas lagi nak berjalan, hihi

Ikut perangai sape ni, Nayli? Asek nak berjaaaaalan je? =)


19 comments:

Salmi Khairil berkata...

alahai ciannya nayli..tak per nnat besar sikit boleh main yer ngan abg zakwan..

Lynn Hamzah berkata...

gebunya peha nayli...geram auntie tengok...

Ya ALya berkata...

Sama ngan marissa la nayli ni....xblh tgk mami pki tudung dlm umh...mst nangis...

mamafarah4 berkata...

ye nad, nmpk muka geram x dpt main ngan abg zakwan..
"tunggu tau abg, sy besar skit saya main sesama tau"
hehehe..tomei..

Cikbintang berkata...

gebu geramm ngn baby nayli ni hehehee...comel!!!

Noli@Ibu Wafa berkata...

ala comeynyee nayli..nmpak gigi tu yg comey sgt2..hehe

Gieyana Muhamad berkata...

mntel tul Nayli..tak bkesempatan nk jumpa n gomol2 dier..:-)

pasni conform jenuh Nad kejar dier..:-)

ch@ berkata...

Tunggula sikit ari lg.....nayli konquer satu tmn tu. Mmg mama xterkejarla nnt. Nayli p tmn yg beginner je dulu. Kes pakai tudung dlm rmh tu sm ngn adli. Terkebil kebil memandang sblm meraung.

mamalieyna berkata...

Hehehe..sama jelah peelnya mcm hakem..bijak budsk2 skrg ni.... :-)

mama_umar_maryam berkata...

tenung jauhh tu..nayli tgh study tu nad,hahaha

mummy_ayu berkata...

tunggu la cikit hari lagi saya besar, saya pun nak mains emua2 tu..mcm abg long saya..emmm.

suhaina laui. berkata...

gaya dh xsabar nk join tu ;)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

sikit hari lagi dh boleh join kan nayli..hehehe..nway, mmg geram tgk peha gebus dia..=)

Nadiah Sidek berkata...

mama kan kaki jalan..hehe..

ieyda berkata...

ciannya asyik tgk org main je kan...xpe, nnti 3-4bulan, nayli dah leh main sendiri ngan abg zakwan tu...

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... berkata...

geram tgk paha gebu nayli.....rasa nak gigit2 jerk....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nayli mesti dh geram tu nak join abg main hehehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nad GSF tu GROUP SEGAR FOLLOWERS

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nad GSF tu GROUP SEGAR FOLLOWERS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...