29 November 2012

Ke Langkawi Dengan Promo AirAsia Murah!

Opps!
Rileks, rileks...
Bukan kami... 
Amboi syoknya kalau tiap2 bulan dapat pi Langkawi, hehe
Rabak la poket..!

Sebelum ni MamaZN ada tolong SIL belikan tiket AirAsia ke Langkawi
Lama dah!
Bulan 3 aritu!

Memang betul la dapat murah
Sebab utk 7 orang (5 dewasa, 2 kanak2)
Harganya RM490! All in fare
Tapi sebab nak tambah luggage, jadik la RM535



Pagi tadi, jam 10
Selamat la mereka berangkat naik flight ;)
Famili SIL dengan MIL & FIL
Pengalaman pertama buat mereka naik flight ni
Harapnya mereka ok-ok sahaja ;)
 
Selamat bercuti!
Jangan lupa bawak ole2!
Haha, ngade! Baru je balik dari Langkawi aritu kot! =p



Kawan2 pernah tak dapat book tiket AirAsia murah2 ni?
Boleh tengok sini utk TIPS dapat tiket murah ;)

14 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

rindu nak p langkawi lagi...

Sue-Rya Qistina berkata...

x pernah lg naik airasia. sebelum2 ni g tmpt org pun dpt tajaan naik MAS. tapi sesekali nak gak merasa naik airasia time promo murah tu kan. huuhuhuhu

eima berkata...

xpenah naik flight bersama family ..aku slalu naik sesorg je balik sana urgent2

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite booked aritu rm240 utk 3 dewasa n 2 kanak2..termasuk tmbh luggage la harga tu. tp ntah dpt pegi ke tak sbb dah pindah kuantan kan..wuwuwu..

aizu's life berkata...

hihi.. sy & asben pn dh booked tket ke langkawi.. utk bln 1 nnt.. x sabo rs nk g (^-^)

Alycia berkata...

sebenarnya tiket promosi ni mmg murah, tp tax jer yg mahal kan... alycia pun baru blk langkawi, tp mcm plan nk g lagi hehe... sbb aritu pg xpuas ;)

angahMia berkata...

ada jugak dapat hehe...bulan 12 2011 g langkawi 7dewasa rm500++ klu xsilap..jan 2013 ni p sabah plak hehe tket murah jugak 5dewasa rm1000 hehe...murah dr biasa kn..skang ni tgh mengusha tiket g shanghai...:)

Wan Amira berkata...

tak berani nak beli lagi tiket air asia, tahun ni 2 kali book, tapi 2 kali jugak cancel sebabade perkara yang tak boleh nak elak :(

azura samsuddin berkata...

mmg syokkan kalo g jln2 ni ngan tiket murah, zura wat masa ni rezeki menyebelahi zura n keluarga, penah beli tiket airasia ke kuching utk 10 org g balik termasuk tax rm550, ke KK g balik utk 8 org termasuk tax RM450 dan ke Medan utk 3 org g balik RM77.50 hihihi

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tak pernah booking....
tapi lepas selesai masuk umah nanti...
memang kita planing baik punye cuti2 malaysia..hahahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

weeeee langkawi beshnyerrrr

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

weeeee langkawi beshnyerrrr

Ya ALya berkata...

Uhuk lg sedih...xpernah pun naik kapal terbang ni......

ieyda berkata...

ieyda penah sekali dpt tiket murah air asia nie...tu pun nak gi terengganu ngan kakak. ank2 tgl kat umah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...