22 November 2012

Kamera FUJIFILM Instax Mini 7s DAH SAMPAI! :)




 Ehem, ehem! Uhuk, uhuk! (Gatai! =P)

Tengah hari semalam sampai dah
Hadiah kemenangan contest Like & Share kt FB tu
Anjuran Acson :)


Saya suka! Saya suka! :)


Tapi tak sempat godek2 pun lagi
Sebab semalam dah rushing nak pi ziarah Aunty Wawa bersalin ;)
 
Eyyyy!!! Tak sabar! Tak sabar! Tak sabar!
(Macam Dian dalam Istanbul Aku Datang! plak, hehe)
Tak sabar nak merasmikan kamera ni, hehe
Memang agak gabak la
Tapi tak seberat DSLR
Cemane tah hasil 'tangkapan'nya ye..?
Eyyyy!!! Tak sabar! Tak sabar! Tak sabar! ;)

Sepatutnya hadiah PapaZN (menang contest yang sama)
Sampai sekali la sama2 dengan yang ini
Sebab kami alamat yang sama
Yang sender pun sender yang sama jugak
Tapi tah mana silapnya
PapaZN punya hadiah lambat plak tiba
Ni tak sampai2 lagi la ni
Apa yang susah sangat kalu hantar sekaligus?

Takpe... Kami sabar menanti +__+


Apa2pun, THANK YOU Acson! :)


20 comments:

ieyda berkata...

tahniah nad..ieyda join gak tp xtersangkut lak nama ieyda utk menang...hihhiiii

♥cikmOt♥ berkata...

wahh...poslaju dah sampai ke belum...

zh-ena berkata...

wah bestnya

mummy_ayu berkata...

congrats!! wah best tu camera intax nie...memang berkenan..

JaSSNaNi berkata...

bestnye.. nanti bagi tau hasil tangkapannya.. nak tau gak.. kot2 best kena la sambor 1..

MRS. K berkata...

nanti dah snap2 kasi up yer

Ibu Lala berkata...

okey tak ek kamera ni. anak saya sibuk nak..

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhhhhh...bestnya!! saya suka kamera cmni tau. dulu agak jakun asyik tangkap gambar je. bestnya sbb gambar kita terus kuar :D

wan nurul hezrina berkata...

tahniah nad rezeki2..cumil sungguh camera tuh..eh untie wawa dah bersalin ek?tahniah untuk dia

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bestnye dpt hadiah...bile kite nak bertuah macam ni jugak agaknye....hihi

Nigina berkata...

wahhh tahniah tahniah hehehhe

*∽ IZAN ∽* berkata...

wah tahniah Nad!!! bleh la hero & heroin posing ngan kamera baru! hik hik!!

p's: rindu Nad jugak sob sob!!

Myra Jay berkata...

Takpe biar lambat asal sampai selamat di tangan..

Tp itula kan penantian itu satu penyeksaan:D

Mama Lynd berkata...

Best giler dpt adiah. Waaaaaaa... Nak jugak..nakjugak.. Nakjugak..

eima berkata...

wahhh besh gile ima pun ade masuk tp tak de rezeki hehehe ....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

papa nya dpt hadiah yg sama jgk ke?? leh ler jual sebijik...hehe..

nadia berkata...

bestnyaaaaaaaaaaaaa akak! :)
dapat kamera instag, yayy! tahniah kak! :))

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

hadiah yg sgt besh..!

Liza berkata...

Ni yg best kalau jd comper ni. Tahniah2! Hadiah yg sgt besh!!

Falsya berkata...

naddddddd...idaman kite la instax niee..tingin gile tau..dr dulu lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...