12 November 2012

Jumpa Member BLOGGER @ Kenduri Kahwin =)

 Cantek kan tarikh Sabtu aritu?
10-11-12
Konfem ramai yang buat majlis kawen pada tarikh itu, hihi

Kami pun tak ketinggalan dari terima jemputan jugak ;)
Walaupun last minute dapat jemputan
Tak jadi pegi jalan2 cuci mata @ Ikea ;)
Terus tukar plan nak gi kenduri 
Zakwan bila dapat tau 'nak pegi umah orang kawen'
Terus seronok!
Sebab Zakwan memang suka makan nasi minyak, hihi!
Pastu sebab ada papadom
Feveret dia la tu =P

Lagi 1 sebab 
Kenapa MamaZN teringin nak memenuhi jemputan ni
Adalah kerana.....




































Dapat jumpa Zety! :)


Hihihihi...
Akhirnya dapat jugak jumpa ye Zety ;)
Tak sia2 tukar plan ;)

Adik Zety yang kawen
Tengok kat FB ada invitation Majlis Sambut Menantu
MamaZN tanya PapaZN, ok tak?
PapaZN pun ON je...
So, ke Kajang la kami ;)
 

Muka hepi dapat makan papadom 2-3 pinggan, haha!


Selamat Pengantin Baru! :)


PapaZN cakap muka kami seakan2 sama ^_^


Thanks Zety sbb sudi jemput kami ;)
Tahniah dapat adik ipar baru ;)



15 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

bestnya dpt jumpa blogger! :D

ieyda berkata...

bestnya dpt makan nasi kenduri...
nad tanya psl kamera tu kan, harga dia lam rm258, gift 8+8memori kad, tripod, towel face, botol air, beg kitar semula 2,ap lg ye...byklah...berbaloi ngan harga dia tu....

Myra Jay berkata...

Tahniah buat pasangan pengantin..
Sambil makan kenuri sambil jumpa rakan blogger, best kan :)

amiey lee berkata...

Kita je tk pnah jmpa nad

mummy_ayu berkata...

ooo..gie wedding adik zety..best la dpt gather2...

mekchu berkata...

nayli senyum mcm tu rasa mcm nak geget!! perantin dan pengaoit lelaki dah nak sama :)

*∽ IZAN ∽* berkata...

wah wah .. makan2 sambil jumpa geng blogger rupanya ;)

eima berkata...

tu paling syok dr mkn kan jumpa kenalan

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

kepingin nk mkn nasi minyak....hu hu...pastu nad jmpe kak da ke?

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alalala..sweetnye zety haritu ya..first time eh nad jumoe zety..tk pernah jumpe nad lagi so tkleh judge muka seakan sama ke tak..hihi

Gieyana berkata...

sbestnyer mkn ns myk...akak pon memenuhi jemputan gak...siap dpt jumpa zety lg yer..:-)

Zura@Iwan berkata...

akak pon br ni g knuri kawin gk..nex week pon ada lg knuri kawin..lama x mkn nasi org kawin..hehehe..

#bam2 sggh Nayli...hehe..

Nad...Irfan pp je nmpk bam2..bdn slim gitu..hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dpt jumpa blogger bestnyer...a'a nad muka nad ngan zety nk sama....

lovelywa berkata...

amboiii sihatnye si nayli ye..hehhe

mama_umar_maryam berkata...

aduh..mmg btol2 serprais nad nih bile usik bahu zt tau..tq sgt2 sbb sudi dtg..mmuaah!! maaf klu kurang layanan ye nad..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...