14 November 2012

Jumpa Ex-BLOGGER @ The Mines! :)

 Dekat entry sebelum ni 
MamaZN ada citer, yang MamaZN jumpe x-Blogger kan?
Haa...... Kali ni MamaZN nak stori, hihi

Elok je dah sampai The Mines
PapaZN ajak pi solat dulu memandangkan time tu dah pukul 2.45ptg
Mula2, PapaZN ngan Zakwan pi solat dulu
MamaZN jaga Baby Nayli
Bila PapaZN ngan Zakwan dah selesai, turn MamaZN plak pi surau
Sebelum nak sampai surau tu
Kat luar surau ada bangku
MamaZN peratikan ada budak2
Dalam hati, 
Eh, macam kenal je budak2 ni... Mesti maknya ada kat sini2 gak ni =P

Cepat2 la MamaZN masuk surau
Konon2 nak cari mak budak2 tu
Tiba kat depan orang tgh2 siap2 depan cermin
Nampak macam cam jek akak sorang ni
Terus la dengan tak malunya MamaZN tegur
Ni Kak Da ek? 

Kesian giler2 kot tengok Kak Da time tu, hehehehe
(Sorry Kak Da! =P)
Sebabnya, nampak sangat Kak Da cuak masa kena terjah tu, haha!
Eh, sape plak ni tibe2 tegur sampai pegang2 bahu ni?
(dalam hati Kak Da la agaknya, hihihi)
Bila bagitau, ni Nad, MamaZakwan
Baru la Kak Da senyum sambil2 laga2 pipi, haha!
Legaaaaaaaaaaaaaa sangat rasa masa ni!
Sebab takut Kak Da langsung tak kenal jek! =p
Mesti la saya malu nanti, hahaahahah!!!

Terus Kak Da ajak bergambar
Ala, rugi sangat sebab time tu MamaZN sorang2
Zakwan ngan Baby Nayli ikut PapaZN
Kalu tak, bleh amik gambar ramai2 :)


Comotnya MamaZN! Haha! =P


Dapat chitchat kejap je pun, huhu!
Takpela, at least dapat gak jumpe Kak Da ;)
Sebelum ni, memang teringin nak jumpe
Lagi2 la si Sara tu...
Kemain comel! Ayu plak tu, macam mamanya ;)

Tak sangka betul dapat jumpa kat The Mines kan, Kak Da ;)

Kalu kawan2 tak berapa kenal
Kak Da ni dulu rajin gak berblog
Lagi2 la time contest2, giveaway2 dulu..
Ingat tak?
Sara ni cute sangat, selalu menang contest
Sape rajin join contest2 dulu, mesti kenal punya ngan Sara ni ;)
Rasanya sejak Kak Da preknen kan Rayyan, Kak Da dah kurang berblog
Tapi kat FB masih ada lagi ;)
Rajin up gambar2 makanan yang sedap2 ;)


Kredit pic : FB Kak Da ;)


Ingat time rajin join contest utk anak2 dulu kan?
Macam2 tema ada, hihihihi...
Sekarang ni blog contest pun dah suram ;)
Contest Like& Share kat FB plak sebagai ganti, hihi...


p/s:
MamaZN ni sebenarnya pemalu
Tak caya, tanya Sue Syawalsimpson ;)
Kalu ada PapaZN, memang PapaZN yang tolong bersembang, hahahah!
Bila PapaZN takde, tu yang kena buat2 berani tegur gak Kak Da tu
Sebabnya, kalu tak tegur, nnt mesti nyesal, hehe
Sebab tah bila dapat jumpa lagi nanti
Bak kata Kak Izan Cikmot,
Tanpa keberanian, mimpi takkan menjadi kenyataan
Kan  Kak Izan Cikmot, kan? ;)

8 comments:

MamaBalqis&Faiha@ZaJ berkata...

Masih igt lg...

Sidratul Muntaha berkata...

wah..
mgm best klu dpt jumpa bloger2 yg join contest2 ni
sbrnrnya
bagus join contest2 yg kat blog ni
tuk ank2
sbb merapatkan kita
tpinya
bila dh tumbuh mcm cendawan byk sgt dlm fb
nikmat berblog and bersahabt interaktif tu kurang sbb selalunya dari blog la kita kenal sama geng contest2 ni
aku pun lama dah tak join yg dlm fb sbb mcm dah tak seronok dah..

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

sara mmg serius comel kita pun ada terjumpa kat The curve b4 this...cam nad gak la secara tak sengaja

Liza berkata...

Yer..ingat pada Sara tu.. Sgt comel. Pernah jugak bertembung kt Jackel masa dia tgh pegnant anak ke2 tp xtegur pun sbb tkt dia xkenal Liza..

eima berkata...

aku la org tringin nk jumpa k.da

♥cikmOt♥ berkata...

hahahaa...betul betul...tanpa keberanian mimpi tak bermakna...

eh betul la kan???

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

ingat lagi..sara yg selalu menang contest/GA di blog..mmg comell sgt sara ni..ohh dh x aktif berblog lg ye mama sara ni..

itulah kan blog contest skrg ni dah suam2 kuku..

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

blog contest mmg agak suam2 skang ni ..giler join fb punya hehehe
best dpt jumpa blogger2 lat luar ..kita x pipular ntah ade yg kenal ke tak kekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...