12 November 2012

Jalan-Jalan Cari Pasal @ THE MINES

Saje2 la ajak PapaZN pi The Mines
Tujuan asal nya
Sebab nak bawak Zakwan pi main2 air kat Splash Park
Tapi konfius dan ingat2 lupa
Tempat ni wujud lagi ke tak..?
Siap tanya Amiey Lee & Mrs Kay lagi, hihi
Disebabkan diorang pun tak sure
Kitorang main aci redah je la!
Bleh jugak cuci2 mata tengok gadget2, hihihi (konon! =p)
  Takpun beli durian pancake kat Sweetchat ;)

Sampai2 tu...
Belum masuk parking lagi
Tengok banyaknya kereta!
Parking pun mostly full kat 1-2 level!
Konfem ramai orang ni!
Tapi sebab dah sampai, terjah je la...
Alhamdulillah dapat gak parking walaupun nun di hujung dunia, haha!

Memang ramai pun!
Cuti sekolah kata kan...
Yang jalan ngan mak bapak pun ramai
Yang jalan ngan kawan2 pun ramai
Yang jalan ngan pakwe makwe pun ada jugak =p
Mana la tak sesak, haha!

 Baru jalan 2 floor (tu pun separuh-separuh)
Zakwan dah merengek kelaparan
Weekend je mmg Zakwan cepat lapar kot, haha!
Sebab banyak berjalan ;)

Singgah la McDonalds
Tu je yang dia nak - layankan je la...
Order bubur ayam McD & Milo ais utk Zakwan
Set Spice & Ice utk MamaZN 
(ops! terlebey suda..! sapa yg lapar ni? haha!)

PapaZN takmo order, kenyang lagi katanya ;)
So, PapaZN layan Baby Nayli makan, hihihi...


Zakwan plak yg lebey2 ni..! Minum air MamaZN! ;)


Burger tu sangat sedap!
Spicy tp sedap! ;)
Airnya pulak, rutbir A&W lagi sedap, hihi... Sori! ;)




Sempat aje bergambar ;)
Mana2 pun sempat... Hihihihi...


Superheroes MamaZN & Baby Nayli ;)


Disebabkan Zakwan makan lambat sangat
MamaZN bawak Baby Nayli pi cari durian pancake dulu
Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Dah abes, huhu!
Sedey... ;(
Takpe, lenkali bleh beli

Pastu kata nak tengok2 gadget kan?
Tak jadi jugakkkkkkkkk.....!
Sebab budak2 ni dah buat perangai!
Almaklum, tak tido siang lagi 
Takpe, lenkali jugak jawabnya


Splash Park ada... Kat tingkat 5 ;)
Pastu pegi tak Splash Park?
Takkkkkkkk....!
PapaZN kata taknak
Sebab konfem ramai orang petang2 camtu
Nak pegi, kena pegi awal2 pagi
Lagipun ada perayaan sambut Deepavali kat atas sana
So, memang tak la..!
Ok, takpe
Jawapannya : lenkali


So, Papa... Selasa & Khamis ni cuti
Pilih la hari apa nak bawak kitorang ek, hehehehhehe =P


p/s : 
Nak tau... MamaZN jumpe ex-Blogger kat The Mines!!!
Naseb baek la cam, hhihihi




8 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

sonok jejalan ek...sampai nayli tukar baju tu...hehehe

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

pernah gi splash tu tapi x bawa baju swimming kyra tu x mandi kekeke main2 je kat mines .. bila nk gi lagi mana tau leh jumpa hehehhe

ieyda berkata...

nad n husband suka jenjalan ye....ieyda ni lak, asyik duk umah jer, yelah husband ieyda memang xde cuti. yelah org keje kedai makan, mana ada cuti melainkan cuti raya kita.

eima berkata...

hahaha CM aku ingat aku je prasan .... comey gile muka nayli tgh mkn tu kan ....

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

wah bestnya...jumpa kak da ek...kita dh lama x pi the mines sbb jauh dr rumah...takat jnjlan are damabsara n shah alam je la yg dekat...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

x tau pon ada splash park kat sane..the mines yg ada cruise tu kan,kot2 salah tpt..hehehe..sejak ada zareef memang x pernah gi jauh2..asyik jusco bkt tinggi je kejanya..huhu

nway,suka tgk bby nayli posing. manjang sengih kan..hehe

mummy_ayu berkata...

oo...makan burger mc d tu ..cedap2...Ayu plak suka air nie lagi dr rutbir..citarasa masing2 kan...

Gieyana berkata...

dulu ms kak G keja kt KL selalu gak lepak sini..now kalau turun kl sini dh x pegi..g tpt lain..ekekeke..

Nayli mmg bambam n cute..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...