06 November 2012

Jalan-Jalan Cari Pasal @ 1 UTAMA

Dah lepas tengok wayang
Kitorang decided nak jalan2 kat 1 Utama tu je
Tapi tak jadi, huhu!
Dah tengah hari, konfem orang ramai!

Kalu diikutkan 
Lama giler kot tak pegi 1 Utama ni
Kali terakhir MamaZN pegi 
Masa temankan Aunty Wawa cari craft puncher
Itu pun setahun yang lalu!

Kalu PapaZN usah cakap la...
Rasa2nya kali terakhir dia sampai sana 10 tahun yang lepas!!
Haha!!!
Masa tu time berdating2 lagi ^_^
Kitorang turun kat LRT Kelana Jaya, 
Tunggu shuttle bus gi 1 Utama (free je)
Ha, time tu je la... Pastu takde jejak kaki dah, hehehee
Waduh! Memori betul! Haha!!!


Zakwan teruja! ;)


Serius 1 Utama ni makin beso dan makin panjang!
Lenguh jugak kaki dibuatnya!
Best! Sebab banyak kedai
Tapi tu la...
Kalu nak menghafal kedai yang best2 
Jawabnya kena la datang sini selalu 
(PapaZN, wink! wink! =p)


Baby Nayli seronok jumpe kawan2 baru, hehe


Abang Zack pun nak enterframe :)


Amik masa seharian dari pagi sampai malam kot kan
Kalu nak abeskan berjalan kat setiap floor ni
Kami aritu pun pegi 2 floor je
Itu pun sesat-barat! =p




Masa jalan kat Ground Floor
Ada la event utk Scholl ni
Rupa2nya ada Aishah Sinclair! :)
Tengok dari jauh je, hihihi...




Kesimpulannya
Memang best pegi 1 Utama
Saya suka! Saya suka! - bak kata MeiMei
PapaZN pun suka <<< ini paling penting, haha!


Dan lagi 1, amik gambar no. parking lot
Supaya anda tidak sesat nak mencari kereta sendri, hehehehe


Kawan2 suka pegi 1 Utama?


7 comments:

mummy_ayu berkata...

jarang pegi one utama..rasanya baru 2 or 3 kali jer pegi kot..sbb jauh la..

ch@ berkata...

Wah sgt rindu hendak jenjalan di ou. 10 mnt drpd opis. Dululaaaa. Skrg ni, mcm kena mimpi dulu br sampai gaknya.

eda_ej berkata...

hhhaha.. pernah pegi skali je kot i Utama tu.. mase baru2 kawen dulu.. huhuh

Nory Zoulkefle berkata...

rase mcm dah lama tak jejak kasi kat OU...

mamalieyna berkata...

herm...fikir2x.. selalu je lalu sini, tp tak pernah jejak..adoyaii..lagi haru.. next time boleh singgah ni..hehe!

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Akak mmg tak penah masuk 1 utama ni..cuma penah lalu aje, huhu..

mama tisya berkata...

suka pegi sbb dlu opis dkt sgt ngan OU tp now dh jauh tktau la bila nk pegi:-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...