23 November 2012

Favourite 1 Famili | Posing2 :)



Kalu pegi mana2, kalu teringat
Tak sah la kalu tak bergambar 1 famili ;)
Kengkonon, ala2 photoshoot la
(macam syok sendiri pun ada, kan? ahahaha! =p)
 Naseb baek la PapaZN pun jenis yang 1 kapla jugak
Suka posing2 ni ;)

Dengan hanya berbekalkan kamera hp MamaZN 8mp
Letak pulak kat atas stroller Baby Nayli
Pastu setting self-timer
 Sempat gak la kitorang abadikan beberapa keping gambar
^_^
Takde cantek mana pun, tapi yang penting... - ada kenangan :)


MamaZN dengan budak2 :)


 MamaZN suka yang ni
Sebab sume2 pun nampak ceria
Konon2 nak melompat, tapi mana la larat
Sume pun dah berat, haha!
Tak sangka Baby Nayli pun buat aksi comel camtu :)


Sebab suka, MamaZN saje2 hantar gambar tu utk masuk contest
Jangan lupa LIKE ya! Haha!


Henpon tindih dengan tisu jek ni, haha! Hasilnya boleh tahan :)


PapaZN poyo! Ahaha! ;D


PapaZN dengan anak2 :)


Actually
Ada 2 photoshoot yang masih tertangguh2 sampai sekarang
Tah bila bleh set masa yang cun ntah
Adoiyai!
Takpe, takpe... 
Akan ada harinya nanti, hehe


9 comments:

Norhaizan hakim berkata...

Anak kak zan yg bongsu jer suka snap gambar, dlm hp kak zan, macam2 aksi dia snap sendiri.Anak2 yg lain, bila kak zan halakan lens, masing2 menyuruk..tak mau..tak mau...nanti masuk blo ibu...malu...

Sue-Rya Qistina berkata...

amboi nayli, kemain senyum gitu. pandailah dia pun senyum gelak2. hehehe. one happy family!!

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Yela..family nad memang sume sporting nk posing2..si kecik tu pon x kurang hebat nampaknye..kalau wat ps ngan pro kompem cun gilerrr..:-D

Mcm kite ngan husbnd, memang spesis kayu sket. Gmbr kawen pon stone je masing2. Pastu nk amik gmbr saja2 skang pon husbnd x berapa gemar,except time ps dia layan gak la tp tula masing2 x reti posing pon..hehehe

ieyda berkata...

suka lah nengok pict yg nad submit utk contest tu,cun 1 family ngan aksi besahaja. terutama sekali nayli n zakwan, comel sgt

eima berkata...

FAHIM SKRG NI KLU NK MAIK GAMBAR MESTI DIE MRH ...TAH PEPE

mamalieyna berkata...

Seronok tgk posing2 family nad ni..semua sporting termasuk si kecik tu.. k.eina jns tak reti poing ssengih2x..hehe..

Psst ada jgk voucher uk photoshoot studio..lum guna..heee

mummy_ayu berkata...

bestnya...sama2 minat posing2..Ayu...hubby memang tak suka bergambar..susah tul nak amik gambar berempat tu yg manjang pic kami bertiga jer..he he he

Zura@Iwan berkata...

kenangan tu mmg kena simpan, posing2 x kira poyo ke tak poyo yg penting photo bsama family tcinta sgt indah..hehe..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

skang gajet kamera di mana2...kat hp pun dh ada..senang nk sengeh2 tangkap gambar di mana2, hehe..

Dh ramai yg ada hobi bergambar skang ni...apa nk hairan, kan Nad...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...