25 November 2012

Di Usia 11 Bulan, Baby Nayli Dah Jadi KAKAK!



 Kejap nye...!
Pejam celik, pejam celik
Baby Nayli dah 11 bulan!
Bulan depan 25 Disember dah setahun!
Eh, eh! Ye la...!
Birthday Baby Nayli jatuh pada Hari Krismas tiap2 tahun!
Best, best! :)
Tiap2 tahun pun cuti!

Banyak betul pencapaian Baby Nayli
Walaupun baru mencecah 11 bulan
Selalu buat Mama nya pening, marah, suka, gembira, sedih, luruh jantung!
Tapi walau apa pun, macam mana sekali pun...
Mama, Papa & Abang Zack tetap sayangkan Baby!

Di usia 11 bulan ni jugak
Anak dara Mama sorang ni dah pun jadik kakak! :)
 Jadik kakak yang baik, okeh!
Takmo garang2! :)




Rasa2nya tahun ni tak dapat la nak buat birthday party utk Baby Nayli
Sobs, sobs... Sedih! =(
Lama dah MamaZN merancang
Nampak gayanya kena simpan dulu la planning tu
Tu la kan...
Kita hanya merancang, Tuhan yang tentukan segalanya
Baru ingat nak invite kawan2 di alam maya skali
Hmmmmmm
Tapi takpela...
Kita selesaikan dulu mana yang penting diselesaikan
Nanti, kita celebrate macam Abang Zack aritu ek
Makan kek & pegi jalan2


12 comments:

Nigina berkata...

Ingatkan nad mengandung lagi kekekkeekke

Anak Kampung berkata...

lepas nh xley panggil baby dah ta
KAKAK NAYLI comey la

eida berkata...

Kejapnya masa berlalu kan... Sonokla besday nayli cuti umum.. Hihii

Ya ALya berkata...

dahulukan yg lebih penting itu lg penting nad.....jd kakak sepupu yg baik k nayli...ooo nayli ni lahir tahun 2011 yer...sama ank ya la....

Nor Akma berkata...

Hi mama Nayli, big baby kita pun nama Nayli jugak ;p

Lily@MamaZaraZareef berkata...

cantek sgt gaun nayli tu..:-)

mamalieyna berkata...

Yeaa...lg sebulancukup setahun.. advance pencapaian ank no2 ni kan.. stay sweet n cute ye nayli...

ieyda berkata...

suspen n teruja baca tajuk n3 nie...

nayli memang kakak yg comel n bijak

Gieyana berkata...

cmey jer Nayli..:-)

Zura@Iwan berkata...

kejap je masa blalu kan.....Nayli dh nk bsr....byk akal..hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Akak semalam tgk tajuk takde laa pun ingatkan nad preknen lagi..tp kalo betul tu mesti akak bg ucapan tahniah jgk kan, hehe..

**kiranya tajuk entry nad tu mcm tajuk artikel sokabar gak laa, hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nayli comelnyerrrr dia dgn gaun tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...