29 November 2012

Dah Pandai SHOPPING SENDIRI :)

Dah VOTE kami? ;)

 Kami pun menuju ke Tesco Shah Alam
Yang kat roundabout tu, bukan yang kat stadium
Misi utama adalah...
Untuk cari non stick pan, hahah!
Kelakar kan? ;)

Tapi bila dah sampai Tesco, jangan harap la cari 1 menda jek
Mesti ada gak 'tersangkut' dengan menda2 lain skali, huhu!
MamaZN nak cari baju basahan Baby Nayli kat umah
Dapat la 2 pasang, sepasang = RM10

Masa nak pilih2 baju tu
Mula2 Baby Nayli dok dalam troli dengan Abang Zack
Tapi lama2 dia dah rimas kot, Mama nya ni pilih lama sangat! 
Haha!
Dia pun bising la nak turun jugak
Nak tolong MamaZN shopping baju sendrik! =p


Tengah pilih mana yg berkenan di hati ;)


Ops, terjatuh pulak! =P


MamaZN tanya, ini ok tak? =p
Tapi Baby Nayli tak berkenan, huhu!


Sampai terduduk Baby Nayli, sebab penat, hihi...


Adoi, lawak je!
Baru umo 11 bulan, tapi dah pandai nak shopping2 sendiri

Nampak gayanya, MamaZN dah ada geng ni, hehhe
Geng shopping! :)

15 comments:

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... berkata...

hehehe bestkan/.......bonda dgn aiman pernah jgk g shopping berdua....mmg best sbb xde org kejar nak balik rumah awal.....

Puan Fifiey berkata...

Comelnya nayli!

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

adehhh so sweet ..baru gegirl namanya ni ehhehe pilih baju sendiri kekeke

MRS. K berkata...

nanti kena ajar nayli soping on9 pulak.. senang sikit.. muahahah

lieyalatif berkata...

betul la nad...nayli ni serba serbi cepat...tgk gayenye belum stahun dah leh berjalan ni....

suke tgk aksi soping tuh...kemain lagi....ni leh geng ngan mama ni outing berdua soping2 heheheeheh zakwan plak geng papa gi buat aktiviti boy....

mama tisya berkata...

amboi dh pandai pilih bj sendiri ye

Myra Jay berkata...

Amboi comelnyer Nayli dok shopping... Geram je tengok :D

mamafarah4 berkata...

wah bagusnya baby nayli..makin galak la mama kamu gi shopping nnt ngan kamu..hehehe..sampai terduduk tu kepenatan ke dah pening nak pilih mana yg berkenaan di hati..

Wawa berkata...

comel lah nayli. ni yg tak sabau nak tunggu naila teman shopping jugak ni. hihhi

eima berkata...

jelesnye aku tgk ... nayli dah boleh berjalan sendrik ...alisha slalu je buat lembik kaki klu nk ajar bertatih... ari tu dah boleh 5-6 tapak ...skrg terus stop die tak mo ...sabo je la alisha tu ..pesal tah

mummy_ayu berkata...

wah..dah pandai memilih dah kecik nie..

Ya ALya berkata...

Samala ya...suka beli baju basahan Kt tesco n giant. ..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah kicik2 dh pandai sopink yer hikss...comel jer nayli

ieyda berkata...

pandainya nayli sopim.....dah pandai pilih sendiri ye...habis lah mama n papanya...sediakan duit je lah

mama ila berkata...

alahai..comel beby nayli...shopping baju yer... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...