16 November 2012

Cuti Awal Muharam | Lawan BOLING | Perfume LANCOME | EDD Aunty Wawa

Assalamualaikum & Selamat Pagi! ^_^
Bestnya ada kawan2 yang pegi Cuti2 Malaysia
Teringin sesangat!
Tapi takpela, cuti2 sekolah ni, takmo la meramaikan lagi tmpt2 percutian
Hehe...
Kite tunggu next year je ;)

Cemane cuti semalam?
Owh ye, Selamat Tahun Baru 1434H!
Moga kita semua tanamkan azam 
Utk menjadi lebih baik daripada yang sebelumnya
Tanamkan azam jugak supaya azam yang ini tercapai! ;)

Semalam kitorg tido umah Aunty Wawa
Sebab Atok+NenekZN ada kat sana
Atok+NenekZN dah kangen banget sama cucu2nya ;)
Pastu pagi semalam p Alamanda
Uncle Najjib ajak PapaZN beradu tenaga =P
Beradu maen boling, haha!
Kesian daddy-to-be mengidam maen boling ;)
PapaZN pun layankan aje la
MamaZN? Jaga Baby Nayli je
Tapi tangan ni naik sama bila tgk PapaZN baling bola tu, hehe


Kami temankan Papa :)


 Opps, blur plak! Sampai ketap bibir tu..! =p
 


 Gaya seorang pro! Yesss! =p


Keputusan?
PapaZN menang, yeay!
Awalnya nak main 2 frame
Pastu Uncle Najjib tak puas hati, tambah lagi 1 frame, hihi
Ok la tu...
Ada la jugak aktiviti bersukan
Sambil mengeratkan hubungan antara biras-biras, haha!

Lepas main boling, 
Kitorang tak terus balik
(Uncle Najjib, Aunty Wawa & NenekZN balik dulu)
Kitorang plak pi Parkson
Konon2 nak redeem hadiah perfume Lancome
Aiseyman...
Takde plak kaunter nya tu!
Grrrr...!
Macam2 brand perfume ada, bleh pulak Lancome nan ado
Ke... MamaZN yang tak perasan?
Last2, bawak budak2 ni p main playground kejap kat sblh Parkson tu


Baby Nayli dah mula 'dpt kaki'


Abg Zack lepas gian, hihi


Owh ye!
Nak citer jugak
Sepatutnya 15/11/2012 bersamaan dgn 1 Muharram semalam
Adalah EDD Aunty Wawa :)
Tapi nampaknya baby belum ada tanda2 utk kluar lagi, hihi
So, Aunty Wawa asek berjalan je la skrg ni ^_^
Tak lama dah tu...
Moga dipermudahkan utk Aunty Wawa nanti
Doakan juga ye kawan2 :)

Tu la dia cerita utk hari semalam
Citer pasal cuti Deepavali dgn Sabtu Ahad lepas pun tak abes lagi, haha!
Okeh, karang sambung lagi :)

Cemane plak ngan cuti kawan2 semalam?
Mesti berjalan gak kan..? :)










6 comments:

mamalieyna berkata...

bestnye aktiviti... ^_^//happy anak2x..

oooh hope auntie wawa selamat bersalin nanti.. mesti berdebar tu..hehe~

good luck tuk contest di atas, mmg ceria pic tu, suka tengok.. semuanya pun sengeeeh...hehe~

eima berkata...

hmmm syok nye nayli dah leh berjalan .. alisha masih bermalasan ....

lieyalatif berkata...

wahhh seronok main boling...penyokong kuat tetap ade memberi sokong...patut le papa ZN boleh menang bergaye ekekekeeke....

lia berkata...

Ktorg x jalan2 pon nad... Tp mak n adik beradik mai umah wat steambot n goreng2... Burpppp Alhmdlh he3

ieyda berkata...

smlm ieyda gi jusco equine je pun. bawak ank2 jln2

kemma berkata...

akk pon x redeem2 lg lancome tu..asik kuar ke lain je..nmpaknya cam melepas je..ari ni kan last

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...