13 November 2012

CASH $$$ From EXABYTES!

 Kalu kawan2 perasan kan...
Kat blog MamaZN ni - kat belah atas tu
Ada iklan Exabytes ;)
Ada dekat 3 minggu kot MamaZN dah letak iklan tu

Lepas baca entry Kak Amy MamaTisya aritu
MamaZN pun saje2 la anta email pada Exabytes jugak
Attach skali dengan Monthly UV blog ni
Tengok2 esoknya dia dah reply balik
Bagitau setuju nak bekerjasama
Berbunga2 hati ini, ewah!
Walaupun UV hanya cukup2 makan, hahahahahaha!!! =p

Makanya tertempek la iklan itu ;)

Dalam email dah bagitau syarat2nya
MamaZN kena tempek kan iklan tu selama 3 bulan
Dah lepas tu baru pihak Exabytes akan hantar cheque
MamaZN pun OK je la
Takde la tertunggu2 ke, apa ke...

Tup-tup!
Ari Sabtu dapat surat dari Exabytes
Bersekali dengan cheque pertama!!!
Weeee Huuu! Kata 3 bulan!
Ni 3 minggu dah dapat $$$
Alhamdulillah...


Tak banyak mana pun ;)

Dah selamat di bank in kan dah, hihihihi...
$$$ Nuffnang tak sampai ratus2 pun 
Tapi akhir bulan ni la nak cash out ;)




9 comments:

amiey lee berkata...

Wahhhh rezeki berblog.

Liza berkata...

BEstnya. BErapa min UV kena ada? Kalau la dpt kan.. Tp blog Liza blog picisan jer. huhuhu...

kacang berkata...

wahh!..besntnye..murah rezeki..hehe=)

norh berkata...

bestnya dapat merasa duit hasil dari blogging :)

Eca Dwinky Asha berkata...

eca da 2kali dgn exabytes....insyaallah,ada rezeki yg ketiga ne dptlah..baru nak apply lagi :)

mama_umar_maryam berkata...

nest btol exabyte nih,bilelah UV blog zt nk dentam mcm uold ;)

mama tisya berkata...

tahniah even rm45 bole p mkn2 tgk wyg:)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bestnye..!! byk tu..kite kalau nuffnang nk tgu dpt rm45 ni pon berbulan..wuwuwu

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah..rezeki :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...