05 November 2012

Best Ke FINDING NEMO 3D?

Kami pi 1 Utama
Nak pi redeem hadiah contest yang Zakwan menang tu

Pukul 9 bertolak, pukul 10.15 dah sampai
Terus cari GSC
Letih jugak nak menapak
Kalu tau GSC belah mana, 
Bleh jugak la plan nak parking kat mana, kan?


Kul 10.30 dah pi amik tiket


Mula2 kami dapat 2 tiket free je
Sebab memang itu hadiah Zakwan
Tiba2 bila kami nak blah tu, dia panggil balik
Kak, amik la lagi 2 tiket ni..
Wah, total dapat 4 tiket free!! 
Best, Best!
Mungkin sebab kami orang yang pertama amik tiket kot ;)


Zakwan paling teruja!


Disebabkan 3D, makanya kami pun dapat la cermin mata 3D ni
Mula2 dia nak bagi 4 biji
Cemane la Baby Nayli nak pakai, kan?
Hehe
Last2, pulangkan balik
Budgetnya, dah gelap nanti mesti Baby Nayli tido
Hmmmm ada la 45minit je tido
Yang lainnya, dia pun syok tgk 'TV besar' ;)
Ksian Baby Nayli, sbb tengok gambar yang kabur2
Sebab tak pakai cermin mata 3D tu


Dah rupa org2 thn 60-an plak MamaZN ni bila pakai spek tu ;)


Baby Nayli pelik tgk Mama, Papa & Abang Zack pakai spek hihihihi...


Pada sesiapa yang penah tengok Finding Nemo sebelum ni
Better takyah pegi tgk dah, huhu!
Sebab kali ni memang citer yang sama 
Bezanya cuma kali ni adalah filem 3D
Elok la tgk kat CD ataupun youtube
Sebabnya, lagi selesa berbanding dengan kena pakai cermin mata 3D ni

Tapi disebabkan tiket free
Apa da hal! Layan kan aje la... ;)

Zakwan seronok la
Sebab dia tak penah tgk sebelum ni
Macam kitorang layan macam tu - macam tu je la
Tapi ye la, citer2 Disney-Pixar ni mana ada yang menjemukan kan?
 
Sebelum Finding Nemo start
Layan dulu trailer2 citer kartun akan datang
Banyak yang best2!
Tak sabar rasanya..!





16 comments:

Salina@IbuAqil berkata...

Nad, baby nayli nye spek 3D mana?!
Hik3!!!!
Ni akak tgk mama dia yg teruja lebih ni erk... ;p
Kantoiiiiiiiiiii!!
Hahahahaha!!!

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Nad..K.atie tgk mama-papa yg truja nk negok Finding Nemo tuh!ngeeeeeeeee

syawalsimpsons berkata...

seronok zakwan yee..nayli mesti nyenyak tido tu

mummy_ayu berkata...

dah agak dah cerita yg sama but in 3D. tapi best gak sbb tengok semuany nampak mcm real kan?

suka cita finding nemo..best!

♥cikmOt♥ berkata...

wahh...nayli dah nengok wayang ye

MRS. K berkata...

kite pon tak suke pakai spek 3d tu. mcm menggangu nak tgk huhuhu

Zura@Iwan berkata...

x penah lg g tgk wayang 3D...cm mn la alkisahnya kalau bw irfan dlm wayang..risau dia x duk diam jek..haha..

Mamamya berkata...

nayli x nangis ke nad?? bagusnya dia kan.. :) akak last bawa anak2 tgk wayang 3D citer repunzel.. pastu sejak ada firas n harraz mmg x penah pi lagik...

eima berkata...

anak aku termasuk apaknye sorg pun tak penah tgk wayang ... hahah

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Dah lame sgt tak pi tgk wayang. Zareef pon lasak yg amat skang. Ntah mcm mane peel kalau wat masuk wayang skang,kekeke..nway, congrats zakwan menang tiket wayang. Untung dpt tgk wayang foc..:-)

Falsya berkata...

baby nayli mesti behave dlm tuh kan..;)

mama_umar_maryam berkata...

citer tu forever sgt best pd zt..tp zt mmg kureng sket 3D nih,cpt pening

Wan Amira berkata...

baby Nayli pun tengok wayang jugak!! oh finding nemo ni sama je ke.. ni ala2 nak buat titanic laa, 3D je , cerite same

Waney Zainuddin berkata...

Wah..Baby nayli pun tengok nemo gak..

mamalieyna berkata...

waaah Nayli pun layan sama..hish..kalau k.eina tak terbyg kalau bwk hakeem, tak reti dok diam dia tu..huu~

hehe..kena pakai spek eh, mesti tak selesa sgt kan..apapun benda free layan je..hehe~

ch@ berkata...

Cemburunyaaa...bilala nk dpt masuk panggung lg ni. Asyik branak ja. Sobsss. Nk pi bercuti pun ntah bila... Sobsss lg skali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...