09 November 2012

Ber'MAMAK' Di Petang Ahad...

Hoi, hoi, hoi!
Arini dah Jumaat dah ni
Baru nak citer pasal ari Ahad lepas ke?
Haha!
Layannnnn.... ^_^

Kat Bandar Saujana Putra ni
Makin lama dok sini
Makin nampak pesat membangunnya tempat ni
Sebelum ni takde Petronas
Tak lama lagi ada la stesen minyak yang mmg dinanti2 
Oleh penduduk kat sini
Kalu idak, kena kluar tol pegi Putra Heights

Dulu ada 1 jek kedai mamak
Time ada perlawanan bola
Memang penuh la kedai mamak ni
Tapi sekarang ni, ada 5 buah kedai mamak!
Ha, pilih je la mana nak, haha!
 ^_____^


Minggu lepas ada 1 kedai mamak ni baru bukak
Kami pun saje la nak men'try'
Petang2 Ahad tu, dgn hujan gerimisnya kitorang pi la
Merangkap makan malam skali ni ;)


Baby Nayli tetap setia dgn bubur nasi :)


Mak pak minum Teh Ais, anak minum Milo Suam... 'Bagus' =p


Megi goreng feveret Zakwan ;)
Rasa? TAK SEDAP!


Rojak buah PapaZN punya
Not bad - kata Papa :)


MamaZN punya - roti telur - biasa2 jek rasa dia, huhu!


Kesimpulannya, 
Biasa2 je la kedai mamak ni
Takde yang special pun, huhu ;)

Nak try kedai stimboat baru plak
Ada yang kata ok kedai ni
Tapi asek tutup je, bila tah nak bukak
Ke... dah tutup trus? Huhu!


Sape suka lepak2/makan2 kat kedai mamak?


7 comments:

Nory Zoulkefle berkata...

perghhh....rojakk sdappp..

Gieyana berkata...

mcm trend skrg nie kt kl byk kedai mamak...ritu g kl pon tgk rsmsinya org lepak kt kedai mamak...:-)

Sue-Rya Qistina berkata...

kat shah alam ni mmg melambak jugak la kedai mamak. x suka melepak. tapi suka makan2 n minum2 je. hehehehe. esp kat seksyen 7 tu. melambak2 kedai mamak. dan majority sedap2 belaka masakan diorg :)

eima berkata...

fav place... hehe aku suka mkn mknan mamak ... even org kate xsedap kotor bagai ... sbb depa itam diskriminasi tu ..tak baik ..hehehe

MrS. F!zA berkata...

ada tgk psl nknaik petronas tu..bgus sgtlah..tp smpi skrg tktau lg nk pndah ke tak..haha

mummy_ayu berkata...

suka lepak kedai mamak.....selalu pagi..kadang2 malam pun lepak gak..
Abang Ian pun suka makan maggi goreng tak pun roti planta..

ch@ berkata...

Kita ok ja kedai mamak cari roti arab. Tapi xbyk kedai ada roti arab. Roti pisang ngn roti planta pun best. Air harusla milo ais atau milo panas. Hihiii. Mamak mmg xmkn lain kecuali roti2nya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...