27 November 2012

Baby K Dah Ada NAMA :)

 Dah VOTE kami? ;)


 Tak berkesempatan lagi nak peluk cium dak tecit baru ni ;)
Geram nengoknya!
Mama Yong nengok Baby K makin bambam la pulak! Hehe
(Mama Yong = MamaZN)
Jumaat 23/11/2012 aritu Baby K dah balik umah @ Presint 14
Sabtu nya pulak, Papa Baby K dah gi JPN nak daftar ;)


Baby K in dah house! :)


Secara rasminya, Baby K dah ada nama ;)


KHADEEJA NUR JASMIN BINTI KHAIRUL NAJJIB

Tak tau la nak panggil apa ni
Papa dia panggil Jasmin
Mama nya pulak panggil Khadeeja ;)
Mana2 pun bleh la kan? Hihi
Zakwan & Baby Nayli (baby ke? hihi) panggil Baby Deeja la ;)
 
Cucu kelima belah kami, cucu kedua belah Papa Baby K
Cepat sikit besar tau!
Kakak Nayli nak main sama2 ni, hihi...! :)


p/s:
Suka la nama2 yang ada nama bunga ni
Jasmin, Orked, Dahlia mcm nama anak Nigina... Rania Dahlia ;)

14 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

ok chop...iris pun nama bunga jugak tau...

eh eh, tak mo kalah punya orang...hahaha

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

sedap nama dia ..kita sampai skang simpan nama boiboi start dari K kekekke

ieyda berkata...

sedap dengar nama tu...khadeeja

Axie04 berkata...

cantiknyer nama, secantik babynyer

@e_da berkata...

Sweet name... Sama mcm deena ada nur middle name..

Salmi Khairil berkata...

comelnya baby..aunty wawa berpantang kt putrajaya jer ker?

syawalsimpsons berkata...

anak nigina..anak sedara mak jemah jugak...kikikikkikiki

JaSSNaNi berkata...

alolololo... comelnye baby deeja.. geram tengok.. alahaiii.. x sabar x sabar x sabar nak tunggu baby kuar ni..

Noor Izmaliza berkata...

nama yg cantek .....

Noor Izmaliza berkata...

nama yg cantek .....

Noor Izmaliza berkata...

nama yg cantek .....

Mamamya berkata...

suka nama jasmin... :) tp mcm dah cukup quota jer skrg ni.. tunggu bagi kat cucu je lah nnti...huhuhuuu...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sedap nama tu....

Mama Likha berkata...

suka sngt nama khadeeja.. dr sblm kawen lg nak anak nama khadeeja. imaan nur khadeeja, tp tk tercapai hasrat. tgklah anak2 kemudian nti ke :)


comel SGT baby K.... putih melepak !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...