25 Oktober 2012

Zakwan Ramalkan JALAN JAMMED Malam Ni

Confirm!
Almaklum, cuti 3 hari
(ntah2 ada yang dah start cuti hari ni kot kan?)
Esok kan raya
Jalan lama ke, hi way ke
Mesti akan mengalami situasi yang sama ni
Sebab masing2 dah mula bergerak pulang ke kampung :)


Jammed macam mainan Zakwan ni? =p


Ni memang keje Zakwan hari2
Kalu adik dia tido
Baru la boleh main mainan susun camni
Ikut dia la nak susun cemane
Kalu adek dia bangun karang, takde masa dah nak bersusun camni
Pantang abangnye tgh main
Baby Nayli mesti nak 'join' sama
Menjerit2 la abangnya, haha!


Insya-Allah kami bertolak malam ni, lepas Maghrib
Tunggu PapaZN balik keje
Pada yang akan memulakan perjalanan, hati2 di jalan raya ye!
Moga selamat sampai ke destinasi
Salam Aidiladha buat semua! :)
Minggu depan kita chitchat lagi k! :)


5 comments:

mamalieyna berkata...

uii dahsyatnye jem zakwan..hehe~

selamat bercuti, slmt hari raya n selamt semuanya..

samelah bertolak pas magrib, k.eina blk selatan mlm ni..^_^

MRS. K berkata...

hehe.. takyah tunggu malam ni.. malam tadi pon dah jem.. membe balik kedah 8 jam.. huhuuh... i blik petang kang.. tak tau la apa nasib.. huhuh

Myra Jay berkata...

Banyaknya kereta Zakwan... :)
Memang jammed la camni :D

mama_umar_maryam berkata...

jln baik2 nad!! slmt ari raye haji jugak

angahMia berkata...

hati2 untuk akak sefamili...ee ngeri tgk jem keta zakwan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...