17 Oktober 2012

Zakwan & Nayli JADI ARTIS MiG?! TQ David Teo!

TQ David Teo! 
Sebab like gambar saya kat Instagram ;)


Tak lama lagi kawan2 tunggu jek la drama @ filem keluaran MIG
Mana la tau ada la terselit si Zakwan dengan Baby Nayli ;)
Hehehehe...
Maknya yang lebih =p
Aisey... Kata manager
Harus lah promote anak2, wakaka!!!
Puiii!
Berangan itu free
Berangan jek la sehabis boleh
Jangan sampai jadi Mat Jenin sudah
Kikikikiki... ;)

Citernya gini
Aritu saje2 belek2 Instagram
Pastu dapat notifications
Terkejut la jugak bile tengok ada nama Mr David Teo kita ni
David Teo bos MIG tu
David Teo like gambar Zakwan & Baby Nayli
Pastu tinggalkan komen jugak
Dia kata Zakwan - cool & Baby Nayli - comel
(kembang maknya tetibe, haha!)
TQ David Teo! :)

Memang la terkejut
Apa pulak tak terkejut
Sebab MamaZN mana penah follow, like atau komen
Kat gambar2 Instagram Mr. David Teo ni
Excited la kejap, hehe


Opps! Aqasha pun reply komen MamaZN jugak tu, kikikiki.. =p


Eh, sesape yang ada akaun Instagram tu
Moh la follow MamaZN ;)
Cari nadiairwani_hamidi
^________^

13 comments:

mekchu berkata...

a ahh.. tgk gmbr kat instagram hari tu.. kehlasssss ko jah... hihihii...

mekchu berkata...

a ahh.. tgk gmbar kat instagram hari tu.. kehlasss ko jah...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

owh..bute hp canggih ler akak ni, hehe. Instagram pun leh folo2 ye?? hehe..

Syok ler ZN...fofuler bila penerbit film fofuler bg komen..mm

syawalsimpsons berkata...

glamer tau pasni..best2..

angahMia berkata...

hehe dah follow mamaZN kat instagram hehe..akak boleh follow saya dekat "emiliaamir"

mummy_ayu berkata...

wah...glamer tu..cayalah..

Falsya berkata...

nak signn!!!..hahahaa..pemes u nayli ngan zakwan...;)

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

ok nanti kita follow k...

MamaBalqis&Faiha@ZaJ berkata...

hahahah....terselit gak saya disitu zaleha125

Zura@Iwan berkata...

amboi...David Teo tu..hehe..

hmmm..x de akaun instag lah...huhu

eB berkata...

eB xder la. cian kan? ;p

Nana berkata...

wahh kelas ni retis2 komen hehe

nur berkata...

mmg comel...heee..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...