30 Oktober 2012

ZAKWAN MENANG Tiket Wayang FINDING NEMO 3D!

Alhamdulillah! :)

Semalam dapat email dari Voila Sdn Bhd
Yang Zakwan menang contest dari majalah Disney-Pixar CARS
Sempena promosi filem Finding Nemo 3D ni
Dapat la free 2 tiket ^_^




Murah rezeki Zakwan dengan majalah kegemaran dia ni
Ni kali ketiga kot Zakwan menang tiket wayang free
Dengan majalah keluaran Voila Sdn Bhd
1st time citer MEN IN BLACK 3
2nd time citer THE AMAZING SPIDERMAN 
Kali ketiga, cerita Finding Nemo 3D pulak
Save duit tengok wayang citer2 kesukaan Zakwan, hehe




Tarikh tengok citer ni 3 November (Sabtu ni)
Harap2 dapat la tengok
Huhu!

Kawan2, jom la join jugak contest2 dari majalah2 Voila Sdn Bhd ni
Senang2 jek sume
Tapi syaratnya kena beli majalahnya la

Ni lagi 1 Zakwan menang macam2 dari majalah Disney-Pixar CARS
MamaZN tak perasan
Belek2 majalah yang lama2
Rupa2nya 3 bulan berturut2 Zakwan menang 
Sempena promosi filem Avengers, Brave & Ice Age 4
^_^


11 comments:

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

tahniah...wah banyak menang la ni...semoga murah rezeki k...mesti best

kemma berkata...

syoknya finding nemo...minat sgt citer tu..tahniah zakwan n mamanya yg sgt rajin :)

eima berkata...

murah rezeki zakwan sbb mama die berusaha

mummy_ayu berkata...

congrats Zakwan..wah best la.cita finding nemo yg dulu kan..tapi 3d..mesti best sbb cita tu memang dah best

mama tisya berkata...

tahniah..sronok la zakwan dpt tgk wyg free

lieyalatif berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhh...murah rezeki ...best2...sape tak nak dpt tiket free kan nad...

pergi nad jgn tak pergi..sure sonok anak bujang tuh...anak dare tu meh lieya tolong jaga kan heheeheh

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhhh..mmg murah rezeki zakwan. beruntung!

Nana berkata...

tu dia zakwan ikut jejak mak juga hehehe

Mamamya berkata...

wahhh...mmg murah btl rezeki nad n family.. aritu dapat camera ni dapat tiket free plak... :)

Zura@Iwan berkata...

wahh..bestnya zakwan....tahniah..

mamaRIFQY berkata...

murah rezekiii zakwannn..nad pon banyak menang !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...