04 Oktober 2012

ZAKWAN AFIF NAJMI Is 4 Today!


Syukur, syukur Alhamdulillah
Anak bujang kami
Zakwan Afif Najmi bin Noor Zaini
Sudah 4 tahun hari ini
Dah besar dah anak Mama & Papa 
^__^



Selamat Hari Lahir, Sayang.... :)
Moga panjang umur dan murah rezeki
Moga terus menjadi anak yang soleh pada Mama & Papa
Dan jadi pelindung buat adik2 
Mama doakan jugak Zakwan berjaya di dunia dan akhirat

Jaga keluarga kita, ye Sayang...

Meh MamaZN nak share gambar2 Zakwan 
Sejak lahir 4/10/2008, umo 1bulan, 2bulan, 3bulan
Sampai la umo dia 11 bulan

Ada iras dengan Baby Nayli kan? ;)

Cepatnya masa berlalu
Masih terngiang2 lagi kena marah dengan nurse sbb tak reti teran, haha!
Masih terbayang2 lagi saat2 awal kelahiran Zakwan
Tengok dah besar panjang dah dia


Ni plak MamaZN share Zakwan punya birthday celebration
Masa umo 1thn, 2thn & 3thn ^__^


Ni masa birthday Zakwan yang ke-3 (2011)
Sesimple yang mungkin kitorg celebrate, huhu!
Sebab time ni lebih excited menanti kelahiran Baby Nayli
Janji ada kenangan...


Ni pulak birthday Zakwan yang ke-2 (2010)
Time ni dalam bulan Syawal
Jadiknya, birthday Zakwan kami buat sekali dgn makan2 sempena raya :)


Ni pulak masa 1st birthday Zakwan (2009)
Buat masa raya 
(amik tarikh 4 Syawal - ikut birthday Zakwan bulan Islam)
Siap pasang khemah bagai time ni
Almaklum, makpak yang terlebey2 excited, huhu!
 Banyak kenangan pahit dari yang manis time ni =[
Tapi Alhamdulillah, sume berjalan lancar


Tahun ni, 
Birthday Zakwan celebrate kecik2 jek dulu
Sebab esok Zakwan dapat hadiah besar! =)
Nanti, nak celebrate ajak kawan2 Zakwan datang makan2
Kita buat sekali dgn Baby Nayli ye sayang
Insya-Allah....


Happy Birthday Zakwan!


p/s:
Tak sabar nak tengok reaksi Zakwan bile dapat surprise petang nanti ;)

15 comments:

mamalieyna berkata...

Happy besday zakwan encem..jd anak yg soleh ye..Amin..

waaaa surprise apa utk zakwan tu, bestnye tak sabar jugak...hehe~

arif pun dok sibuk tanya hepi besday dia bila sbb baru je attend besday party kt kejiranan sini..huu~

ieyda berkata...

bestnya zakwan mesti nk dpt hadiah yg besar nie....

Imaan09 berkata...

wow..ada surprise.. happy besday ye zakwan.. semoga termakbul segala doa mama..
p/s - sejibikkk muka Nayli

Alycia berkata...

happy besday abg zakwan.. semoga jd abg contoh pd adik nayli.. jd anak yg soleh yg doakan utk mama & papa yer.. sayang zakwan muah2 ;)

::Mamalyna:: berkata...

hepi besday abang zack... semoga menjadi anak yang soleh dan abang yang encem sokmo

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

♫Happy Bday Zakwan♫
Moga membesar sebagai anak yg sihat, cerdik dan berjaya di dunia & akhirat..amin.

mesti Zakwan happy sesangat dpt surprise nnti.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Happy bday zakwan..terus jd anak n abg yg baik utk family ya..:-)

Zura@Iwan berkata...

selamat ulangthn kelahiran abg zakwan....

cpt masa blalu kan..dh bsr dh dia...:)

#aha..muka masa kecik2 mcm bb Nayli gk....hikss...bb nayli bam2 lg..

syawalsimpsons berkata...

happy bufday zakwan....

amiey lee berkata...

hepi besday littel prince, may Allah bless you and be good boy k....

kayyana berkata...

happy birthday zakwan... semoga jadi anak yang baik ye.. jg mama jg papa jg adik... makin besar makin hensem zakwan.. hehehe

♥ Wina ♥ berkata...

happy birthday zakwan!

Nana berkata...

hepi beday abang zack

Cute Mum berkata...

happy besday zakwan...
dah besar dah die eh..

angahMia berkata...

hapy besday zakwan..semoga jadi anak yg soleh amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...