24 Oktober 2012

Wordless Wednesday : GOTCHAA!! Senyap2 Je!


MamaZN tengah lipat kain
(lipat CD sebetulnya)
Tiba2 dengar Zakwan jerit
Mama, tengok Baby..!
Anak dara dah start nak mengexplore lagi nampaknya ;)
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/10/baby-nayli-terkejut-mak.html

Ooo, macam ni rupenye dia memanjat ye! ;)
Sempat la MamaZN snap setiap langkah demi langkah dia memanjat tu
Tapi 1 ni je yang clean n clear, hehehe




Esok baru nak 10 bulan
Akal dah panjang dan bertambah2 ;)



7 comments:

amaniammar berkata...

tu r ank..bila di depan mata memang le seronok
mengetahui setiap momen si anak..

nayli mmg akan xplore pe yg da dpn mata..
mula dia tgk n simpan dalam memori
bla dah agk kuat...haaa...kita yg tercari-cari nnti

hihihihih

syawalsimpsons berkata...

ayookkk...kantoi...kikikiki

Allene berkata...

go nayli go...:D

Zura@Iwan berkata...

sat tu nnti dia leh jln dh Nad..hehe...

Irfan nk panjat sofa x leh..sbb sofa kt umah dia tiggi..haha..angkat kaki x smpi...huhu

kemma berkata...

haha..nayli2..kihkih..geng ngn ameer yg sgt feveret panjat memanjat ni..

@e_da berkata...

hahahha adik ikut memanjat

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

cepat belajar la nayli ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...