22 Oktober 2012

Untung Ada Kawan Kerja @GIANT :)


Alkisahnya,
AtokZN bank in kan duit soh carikan beskal baru utk Zakwan
Sempena hadiah bday kekdah nya
Mekaseh Atok! Sebab bagi saya hadiah basikal! ~ Zakwan cakap =)

 Punya la berpikir2 mana nak cari
Aritu PapaZN dah survey kat Alam Megah, takde yang berkenan
Kat Putra Heights pun dah pegi, tapi bapak mahal!
Last2, kami pi cari kat Giant je, heheehe
Tengok2 ada la basikal yang menepati citarasa & kos ;)
Suruh la Zakwan pilih
Nak biru ke oren?
Zakwan pilih oren - nampak striking sket ;)

 Time tengok2 basikal tu
PapaZN baru teringat, 
Ada sorang kawan yang keje kat Giant Putra Heights ni
Untung ada kawan keje Giant, hehe
Dapat guna staff price
Jadiknya harga beskal ni RM90 je



Memang untung sesangat
Pasni kalu beli barang2 keperluan, nak panggil kawan ni la ;)
Itupun kalau dia tak cuti la kan, hehe

Ni namanya menggunakan kawan ke?
Takkan...? ;)
Ni namanya menggunakan peluang keemasan yang ada
Betul tak? Haha!


Hepi Monday! :)

11 comments:

mamalieyna berkata...

yeaa basikal baru~ mmg cun kaler oren..cik Na suka..hehe~

*adik k.eina kerja Giant gak, sllu kirim belikan susu dak hakeem je, dpt harga staff,,muraah.. ^_^

Sue-Rya Qistina berkata...

wah..bertuahlah zakwan dpt basikal. hehehehe. murah tu klau dpt staff rate :D

ieyda berkata...

bertuahnya zakwan dpt beli beskal ngan harga runtuh...
nnti leh lah ajak mama n papa dtg putrajaya main beskal kat tasik sni...pastu leh kita jumpa kan...hihihihhii

lieyalatif berkata...

hahahaahah setuju!!

time ni laa gune kawan kan heheeheh...okey letu nad dpt harga tu...byk jimat tuh....yg penting anak bujang hepi dpt beskal idaman...

eima berkata...

cerdik.... klu kawan kite tak kisah ok la kan ....


beskal zakwan yg merah tu dah rosak ke

syawalsimpsons berkata...

yee ini namanyer kawan..terbaik....

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Nad...cantik beskal kaler oren tu.Dah pandai zakwan naik beskal ya..sikit lg nayli pon nk join gak :D

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tak lama lagi leh kayuh ngan 2 roda pulak...

eB berkata...

wahhhhhhhhhh rezeki tuh dpt murah. i lioke... tahnoah zaqwan :)

Zura@Iwan berkata...

wahhh...sng la cm tu...dpt rege murah la....guna diskaun..nnti akak nk mpergunakan kwn itu bleh..haha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah srnok zakwan dpt beskal baru drpd atok...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...