10 Oktober 2012

Tolong, MAMA TAKUT!!!

Minggu ni memang nak kasik habes citer pasal Langkawi je
Simpan lama2 takut banyak lupa plak! =p
Harap2 ada terselit info2 yang boleh digunakan utk kawan2 


Kejadian berlaku masa kitorang lepak kat Pantai Kok
Pagi Ahad sebelum balik aritu

Kengkununnya,
Nak amik gambar berlatar belakang kan kuda2 itu, huhu!
Cepat2 suruh PapaZN amikkan gambar

MamaZN :
Papa, cepat amik gambar sebelum kuda tu sampai!
PapaZN : 
Oooookeeee....! (maknanya malas nak amikkan le tu, =p)

Tetibe dengar bunyi tapak kuda tu cam dah dekat jek
Bunyi keletuk keletak keletuk keletak betul2 cam kat belakang MamaZN
MamaZN tanya la PapaZN dah amik gambar ke belum?
PapaZN jawab belum

Tak lama pastu si Zakwan pegi jerit
Mama, kuda..!!!!!
Terkejut MamaZN dibuatnya!
Terus menjerit, ahahaaah! =p
Time2 terkejut tu pulak la PapaZN pi snap gambar!
Ceh!
Padahal jauh jek lagi kuda2 tu
Ngade Zakwan ni, haha!!




Bile tengok balik gambar ni, cam kelakar giler kot!
Haha!


p/s:
Ramai betul nak tau kisah pahit & cemas kat entry ni ek?
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/10/langkawi-pengalaman-manis-pahit.html
Hehehehe...
Tengah berpikir2 lagi ni nak citer ke idak...
Tunggu je la ek
Andai kata ada, ada la...
Andai kata citer2 pasal Langkawi ni dah abes n masih takde entry pasal ni
Maknanya, takde la tu, ngee~ ;)


5 comments:

Zura@Iwan berkata...

hahahaha...gmbr candid mmg best....

Nad takut kuda ek? hehe

kayyana berkata...

hahaha.. gambar ni sgt ikhlas okeh.. comel je kak nad.. hahaha.. bestla kak nad naik kuda.. try lah.. hehe.. pss: yana bg idea nak? ape kata akak wat entry yang ada password.. hanya org org tertentu je bleh baca.. mcm yana lah. heheh

ieyda berkata...

kelakar la nengok pict nie...hahaaa

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehe...takut kuda ke, nad?? ngee

psl entry tak puas hati ngan tempat penginapan ni...akak pun penah buat..kat langkawi jgk. apartment. tp akak tak mention laa terang2 nama dia...tp ada laa bg hint2 nama apartment tu contoh apartment seri t**ju**...haaa cenggitu, hehe. Cth aje ye sebab nama dia lain, hehe..
Pihak dorang kalo search mesti tak jumpa punya, ngee. Akak taruk gak ler citer dan gambar apa yg tak puas hati tu.
Takde apa2 laa pun sampai skang ni dari 2010 ari tu, hehe.

Apartment tu berhantu!!! giler!!

eima berkata...

hahaha mmg klakar .....kesian nayli sbb sakit telinga mam die jerit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...