01 Oktober 2012

Sudah BerSAMURAI? Haiyaakkkk...!!!!

 Pengaruh iklan dan jugak rakan2 blog, haha!
Akhirnya, kami pun dah ber'samurai' ;)

Nak dijadikan citer
Ari Rabu lepas, PapaZN demam

Zakwan pulak dengan bijak nye cakap kat PapaZN
Papa, jom kita pegi McD
Pasti Papa sehat nanti...

Bijak mengambil kesempatan Zakwan ni ;)
Mentang2 PapaZN ada kat umah
Tapi PapaZN tak layan pun
Ate, orang demam.. Dok terbaring je la

Tapi esoknya, PapaZN cam dah sehat sikit
PapaZN ajak Zakwan pi McD
Sebab ksian kan anak bujang nye itu
Jadiknya, lepas makan malam
Kami pi makan McD pulak, ahahaha!
Melantak je kejenya! =p

Bapak giler ramai orang kat McD Shah Alam tu
Baru lepas gaji kot
Sume2 pun nak merasa Samurai Burger, eheheehe...


Zakwan yang hepi ;)


Zakwan punya - set 6pcs nugget & bubur ayam McD
PapaZN punya - set Samurai Burger
MamaZN punya - Double Cheese Burger sahaja! Huhu ;(
 


Mula2 nak amik Samurai Burger jugak
Tapi ramai yang kasi review kata rase sos nya manis
Tak jadik la amik, kang tak sedap takde sape nak abeskan
Biar PapaZN jek makan
Nanti bleh mintak sikit, hehheehehe
Tapi air McFrizz tu sedap!!!!


Ksian Baby Nayli tengok je Papa dia makan ;)


Kami sudah ber'samurai' ;)


Penuh nikmat! Gaya itu penting ;)


MamaZN rasa jugak sket Samurai Burger ni
Emmmm
Rasanya ok-ok la
Taknak rasa manis, bleh la kalu nak tambah sos cili ngan black pepper
Heheheh..
Tapi hilang la rasa asli burger tu sendrik =p
Nak order lagi, mungkin tak kot
Sekadar merasa je
Prosperity Burger jugak terbaeeekkk! ;)

Review daripada suami tersayang:
Boleh la, sedap jugak... Lain dari yang lain
Rasa manis
Orang Kelantan suka la kot rasa manis2 gini
Ngee~ PapaZN yang cakap ^_^



Ingatkan lepas tu nak la 'mengukur' Uptown Shah Alam
Baby Nayli pulak wat hal
Meragam nak tido
Langsung tak jadi
Elok sampai umah, dia jaga dari tido
Siap main2 ngan Abang Zack!
Sabo je la...
Memang saje tak kasi maknye berjalan! Haha!


6 comments:

@e_da berkata...

akak pun dah try.. Sedap lg prosperity kot kan.. Sape suka manis mmg ok.. Heheheh

bila anak nak mmg x sampai hati kan.. Lg2 Benda makan... Huhuu

Falsya berkata...

falsya mmg nak rase tau nad burger samurai nie..tp bile ramai yg kate sos manis mmg terus loya jadinye tekak..tekak makan pedas xleh masuk manis2..hehehe..tp air tuh nak raseeeeeeee..hehehe..

ieyda berkata...

ieyda pun dah bersamurai mggu lepas...masa lunch tghri kat ofis...

eima berkata...

pas papazn demam zakwan plak ....yg die muntah tu fries mcd ke nad ???

lambat lagi la nk try sbb ramai kate tak sedap ...alisha aku dah bg die mkn fries dah ... semua menda la aku bg biar la org kate tak sihat pun... bg takat 3-4 ketui je pun

syawalsimpsons berkata...

ala tak dapat try...abis jd mak tang ni pon rasanyer tak sempat jugak ni...tp banyak2 sue suke lagi GCB ..kikikkikikik

Zura@Iwan berkata...

akak blm try ag burger samurai tu...

dh pegi mekdi ritu..tp x terasa nk try..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...