08 Oktober 2012

SAYA DIKEJAR Masa Makan!

 Memang la kene kejar!
Dah tu, setiap kali nak makan
Asyik lari je...!

Time nak makan la, die nak main
Time nak makan la, die nak masuk bawah meja
Tu memang port kesukaan Baby Nayli la
Dah tukar, time golek2 dulu kat bawah tangga
Sekarang ni dah pandai tatih2 port baru kat bawah meja!

Sampai maknya pun terpaksa suap makanan kat bawah meja jugak
Haha!
Sabo je la anak dara sorang ni 
Anak bertuah, hehe :)


Nganga tetap nganga =p
Tapi mata ngadap tv, hmmmm




Lagi 1, kalau nampak Abang Zack tengah main
Dan-dan tu la dia nak cari Abang Zack
Nak main sesama kekdahnya
Tapi selalu kena marah dengan Abang Zack, haha!
Abang dah susun cantek2, adik pi sepah kan
Memang dapat la ;)
Selalunya MamaZN soh Abang Zack main sebelah MamaZN
Senang nak kasi Baby Nayli makan
Hehehhe...


p/s:
Abeskan stok citer minggu lepas punye dulu ye! =)
Esok lusa baru up citer pasal Cuti2 Malaysia, hehe



10 comments:

ieyda berkata...

ngan mak sekali masuk bwh meja tu...
hihihiii

Falsya berkata...

Bby nayli dh ade port baru..hahahaha..aloh aloh chumelnyeeeeeeee...geram la aunty tgk..

syawalsimpsons berkata...

mmg berkejar la gamaknyer...mana tak kurus maknyer..kikikiki...takpe budak ngah lasak kan..syawal pon sama skrg ni, ado ms nak bersuap..berkejar la mak pak dier

Zura@Iwan berkata...

hehe...sm la mcm abg irfan...nk suap kena kejar dia...huhu

♥ Wina ♥ berkata...

bawah meja pun jadilah ye ;-)

kayyana berkata...

oklah tu kak nad.. kuwus sikit kan sbb kejar baby nayli.. hehehe

amiey lee berkata...

hahahhaah port kesukaan sarah n ashraf juga... comel si naylu leh la geng ngan abg ashraff haha

mamaRIFQY berkata...

mmg makin tembam bambam nayli ni..geram nengok..ssh jugak nak makan..sbb smangat nak main tu nad

Imaan09 berkata...

ngangaa..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

mentang2 kecik...suka sgt masuk bawah meja, kan...

Org2 tua dulu suka ckp..jgn biarkan anak main bawah meja..tak tinggi dorang nanti, hehe..
Tp biasalah...dorang ckp tu berlapik..sebab tak mau anak kita terhantuk ke hape, kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...