22 Oktober 2012

Santai... ATAS PERUT

Dalam banyak2 tempat yang boleh di baring
Atas tilam boleh, atas sofa boleh, atas bantal boleh
Ni tak...
Atas perut maknye jugak yang die nak baring
Hmmmmm
Gi la kat Papa... Takmo plak dia ;)

Sebelum ni waktu tido malam Baby Nayli 
Elok pas mandi petang tu, dia dah rengek2 nak tido dah
Tapi sekarang ni
Dia nak main2 dulu ngan abang die
Kul 8-8.30 dia dah mula baring2 atas mak dia
Maknanya nak tido la tu


Anak manja ni :)


Tengok tv


Lambai2 ala-ala Miss World =p


Ok, dah start baring atas mak dia dah ni


Sebelum dia nanges nak menyusu
Baek la disua kan dulu
Pantang lambat sikit, mula la nanges macam kita takmo kasi langsung
Merajuk kemain dia ni ;)

 Usik abang pun pandai jugak dia ni
Hehehe...




8 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

alala....manjanya musyuk mama ni, hehe..


*Nad, timakasih ye. Dh sampai nanti akak bg timakasih lagi ye...ngee

ieyda berkata...

memang comel lah nayli ni....

eima berkata...

suka die ngeit ngan mama tu sbb nenen la ... cuba klu die tak ngantuk ade dia mau ngan mama.... pandang pun idak ... eh eh tu alisha tu ...nayli pun sama

syawalsimpsons berkata...

waahh kan main erk nayli..kikiki..

Gieyana berkata...

Sm mcm peel nureen..kalau tido cfm nek atas bdn ummi..x kira siang or mlm..ekekeke

eB berkata...

aper yg pntg? nayli comel...
aper yg pntg? nayli comel... hik3...

eh boley jerk, biler nk mekap blog tuh? :)

Zura@Iwan berkata...

peel irfan dia nk tido tenyeh2 tinge...cari bantal busuk..haha...

tp dia tido lmbt sket...kul 10 keatas...kalau dia tido awal kul 7lebih pon..kul 10 dia akan jg blk..then akan tido blk kul 11 ke atas plak..haha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

nayli tomey yg manja..geram sgt tengok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...