23 Oktober 2012

SALE GILER2 @ Brands Outlet, IPC!

Memang giler jadiknya! =p

Lepas dah pi IKEA
Kitorang jalan2 lagi ke IPC
Hajat di hati nak pegi 2 tempat
Brands Outlet Store & nak cari durian crepe


pic from google


Anje ada bagitau
Kat Brands Outlet Store ada buat clearance sale
Saje la nak pi tengok
Waaaa...!!! Best giler!!!
Harga sume pun dari RM5
MamaZN tengok kat tmpt kids je
Tmpt dewasa tak sempat pegi pun
Tapi mmg kena datang lagi pasni

Nak cari seluar utk Zakwan
RM10 jek! Huhu!
Bleh la cari 2-3 helai nnt, hehe...
Dress pun cantek2
Harga RM50 dpt 2 pasang (RM25/pcs)
Adoi, sabar je la!
Harap2 nya time datang lagi next week, byk lagi baju yg lawa2 ;)

*******

Kluar dari Brands Outlet Store tu barulah kitorang pi cari durian crepe
Owh, best! Best! Best! :)
Sape belum rasa, cepat2 pi order ;)
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/10/fenomena-durian-crepe-pulak.html


Zakwan dah addicted dgn Iron Man le pulak... ;)
Zakwan ni dtg sini mesti nak beli popcorn depan Nando's tu
Sedap katanya ;)


Papa, next week pi IPC lagi ek?! :)


10 comments:

eima berkata...

zakwan ni suka superheroes omputeh la ... jarang budak suka selain otomen ....

Gieyana berkata...

Best nie..kak G suk gk g sini..gaun utk bb xomey...toddler dh x brp xomey dh...

Waney Zainuddin berkata...

serius RM5..? wajib pegi nih :D

Mooniqueen berkata...

Murahnya... Kene gi serang ni;)

mama tisya berkata...

brand outlet mmg cantik2 baju nk2 kalo sales mmg leh dpt murah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wow murah2 la...kalu wani pun mau nyer melekat kt situ hihihii

Mamamya berkata...

waa..mmg murah tu,haruslah memborong byk2 kan.. :)

iskhh..tetiba rasa dah lama akak x shopping baju anak2.. :)

Zura@Iwan berkata...

Brands Outlet kt sn je yg sale ke? weekend ritu g QB, tp x terjah pon sini..sbb x terasa nk sopping..haha...

haizzz..durian crepe tu dia mai ke hntr mai png ha? hehe

Wan Amira berkata...

tahnks for the info, nak nak tengah baru dapat gaji :D

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Murah laa baju budak2 mcm tu. Kat pasar malam pn tak dpt dh harga gitu, kan..

**Mc D Taman Tasik Tpg tu sebelah aje ngan tennis court, library....
Kalo datang dari arah pdg esplanade pun leh gak.
Bln 4 dulu masa Nad dtg dorang tak roboh lagi kedai makan lama (ada gulai ikan semilang) tu. Keje2 nk bina mc d ni kejap aje. Start dirobohkan kedai lama sebelum bulan pose...terus progress dlm bulan pose dan dibukak dh nk penghabes bulan syawal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...