23 Oktober 2012

REZEKI Anak-Anak | Hadiah Dari Member BLOG :)


Alhamdulilah...
Rezeki anak2...
Suka sangat la mak nye kan...
Save sket duit nak beli baju2 baru utk Zakwan & Baby Nayli ;)


Baby Nayli dah selamat rasmikan Sabtu aritu ;)


Zakwan dapat 1 tshirt
Baby Nayli dapat 3 pasang baju!
(eh, bday sape ni sbnrnye..? hehe)
Sume2 pun cantek2


Mekaseh banyak2 pada member blog yang sorang ni
Ni bukan setakat member blog je ni
Ni sebenarnya member MamaZN masa blaja kat UTM Skudai dulu
1 course dan 1 kelas ;)
Tapi dari blog jadik agak rapat
Sebab masing2 selalu citer pasal anak2 kan..?
Seronok la sket jadiknya ^____^
Thanks ek Lia!
Tahniah jugak atas kelahiran Zara Aisyah yang sangat comel dan bambam! :)


MamaZN suka banget dgn baju ni
Ala2 korea/jepun gitu, hehe


Tak sabar nak pakaikan kat Baby Nayli
Hilang boyish nya
^_^
&


p/s:
Kak G, Citylink ni mmg buat hal la!

8 comments:

eima berkata...

mmg comey2 ... nayli pakai pun comey je

Nigina berkata...

wahhh polkadot tu cantiklah.... :) geram tgk nayli... macam nak cubit pipi dia....

syiela berkata...

alhamdulillah rezeki.. cantik baju tu..

***salam kenal

amiey lee berkata...

comeyyyyy sgt...bila la nak jmpa nad kan huhu

ch@ berkata...

olo-olo... bila nak dpt bby girl pula ni. hiksss... baju auni yg dah tak muat masih dlm kotak, bila kala tah nak guna smula.

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah rezki ank2 nad...

comey la bj bb girl..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alhamdulillah..rezeki tu..cantik n comel baju baby nayli :)

Myra Jay berkata...

So sweet..

Itula kelebihan bila berkenalan dengan rakan alam maya ni kan... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...