09 Oktober 2012

PEMENANG Giveaway Cuti2 Malaysia Adalah...

- Entry pendek di pagi hari - 

Kepada pemberi komen utk entry ini :
Tak ramai pun - 10 orang ;)
 Terima kasih banyak2
Sebab sudi komen pasal blog MamaZN ni
Sangat2 menghargainya!
Sedikit sebanyak membakar semangat jugak la
Untuk terus pokpekpokpek kat sini, haha! =)

Untuk itu,
MamaZN dah pun memilih pemenang FM Langkawi
Mereka adalah











































Mamalieyna & Alycia

Tahniah!




Sila kasik nama, alamat dan no hp @ entry ini ye
Jangan risau, MamaZN tak akan publish kan details anda, Insya-Allah
Harap2 dapat bagi details sblm Jumaat 12/10/12
Thanks! :)

Pada yang tak berjaya,
Jangan kecik hati ye
Lenkali kalu MamaZN buat simple2 GA lagi, jangan serik nak join ek! :)
 Thanks jugak kat korang sume! :)
 

7 comments:

Lelord berkata...

Tahniah :)

syawalsimpsons berkata...

nak join gak, tapi tu la asal nak kome je, tak da post comment...mmmm...ke pC sue je ke...kakakkaka...takpe...tahniah pd yg menang

♥ Wina ♥ berkata...

tahniah!

Sue-Rya Qistina berkata...

tahniah kpd yg menang! xde rezeki beta. hahaha

Zura@Iwan berkata...

tahniah pd yg btuah..

akak x btuah la plak ..hikss

mamalieyna berkata...

weeeiii best2x.. jengok jap, nnti mai balik.. k.eina kasi address kt HP je eh.. nak g rehat dah ni.

lalala.///happy2x..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah kepada pemenang,

k.eija ada komen gak sbnrnya tp komen tu masuk dkt komen nuffnang x kalau x silap..
tp xpe pun..k.eija masuk utk support kawan2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...