23 Oktober 2012

Misi Survey Barang @ IKEA Untuk....? ^___~

 Lama giler kot tak pegi IKEA!
Serius rasa teruja la pulak, haha!
Padahal takde nak beli apa2pun tapi ada la misi nya ;)
Memang betul2 jalan-jalan cuci mata je, hehe

Misi kali ni saje nak survey2 barang ^_^
Survey jek, belinya kendian, hikhik!

Owh, sangat seronok!
Ada banyak barang2 baru
Ada beberapa barang dah naik harga, huhu!
Tapi ada jugak yang dah murah ;)
Eyy, tak sabar nye nak membeli belah, hehe!


Aunty Soya, saya dah jumpe bibir seksi Aunty ni! :P


2 beradek ni dah berkenan kat menatang ni la pulak ;)


Baby Nayli seronok tgk Abang Zack main ba ba cak! ;)


Zakwan dah terpikat dgn krusi kecik ni ;)


PapaZN plak... Krusi tu OK ke bang? ;)


Apa aje la yang disembangkan dua beradik ni :)



p/s:
Penat nak pikir pasal hal pindah randah
Mesti banyak keje kena buat, huhu!
Tapi rasa legaaaaa sikit bila pikir akan pindah kat umah sendrik hehe 
^_____^


18 comments:

ieyda berkata...

nad nk pindah ke mana?

sukanya 2 beradik tu dpt jln2 kan...
kita pun hepy

Nigina berkata...

ingat nak g ikea ni... hehehe... best...

la nak pindah mana....

mummy_ayu berkata...

lama sgt tak gie IKEA..sejak pindah nie..lagi la.wah..nak pindah rumah sendiri.? bila? memang penat tapi seronok & puas sgt..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

ehhh..nad nak pindah umah ker? umah kat bsp tu umah sndiri jugak kan..

nway, kite lagilah lameeeeeeeeeeeeeee giler x pi ikea nun..=p

aanie berkata...

dah lama x g ikea...

eima berkata...

o0o rumah skrg ni rumah sewa ek ... pastu nad beli rumah kat BSP jugak ek ... betui ke

ch@ berkata...

wah, hendak masuk rmh baru ye kakNad. kita teringin betul hendak pergi IKEA ni dgn abi. bestkan deco2...

alahaiii sweet betul abgZack dgn bbay Nayli ni, mmg air dicincang tidakkan putus.

syawalsimpsons berkata...

yee,...akhirnyer pindah umah sendirik..mana tu...kasi tau la..mak jemah yang x tau malu ni nak datang terjah...kakakakka... sama la bibir zakwan ngan aunty soya..kakkakak

Mooniqueen berkata...

Gi ikea ni memang best...
Cuci2 mata...
Sambil tu plan nak deco rumah mcm ne
;)

eB berkata...

mmg terbaek la kalo IKEA... ;p
pindah umah? bestnyer... suker3 :)

mamalieyna berkata...

waah survey2 brg tuk rumah baru eh.. bestnye...penat mmg penat, tp best tau dok rumah sndiri. tak sbr nak tgk nad deco2x.. hehe~

kt ner rumah nnti?

Zura@Iwan berkata...

kak lg lama x g ikea..dh la jauh...hihi...

eh nad skrg sewa ye? nk pindh mn?kepoh je kn..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nad nk pindah umah baru ker...
wah best la rumah sendiri kan hehehe
ikea kalau pergi mmg rambang mata haha

mama_umar_maryam berkata...

syoknyeee..mmg byk kene listkan kan nk shopping ape masuk umah baru ;)

CaDLyNN berkata...

suke gak p ikea sbb suke berangan nk hias umah sendiri nnti cmtu..ekekeke

mama tisya berkata...

bestnye nk pindah umh sendiri..kt mana tu?

Iela Fazielah berkata...

wah...nak pindah mana tu??? mmg best jln2 ikea

ALoNa CintamaniszLite berkata...

oo..skang menyewa ke, nad??
nk pindah kat ner umah sendiri tu?? bila nk pindah?? hehe...(mesti lambatttt nad nk jawab kan..kena tunggu Nad wat entry ler cenggitu, hehe)

Patut ler dh survey2 barang dh...dok berangan dulu, kan. Pstu, sampai masa leh sambar!!! hehe..

**nad, kiriman dh sampai td. Timakasih..Akiss pun soh ckp timakasih kat auntie Nad. Akiss suka sgt. Hmm..dh lebih 90 dh ler koleksi dia, hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...