16 Oktober 2012

MENANG TIKET Hello Kitty Town, Nusajaya Johor

Alhamdulillah, syukur!
 Aritu join contest Like & Share kat FB
Boring2 saje je la join 
Tak sangka pulak la mengena nama ku ini, hehe

Menang la tiket utk ke Hello Kitty Town
Sape nak bagi free ye dak?
Thanks pada YounGemini Community :)




Menang nya 1 tiket jek
Tiket utk PapaZN & Zakwan kena la beli sendrik
Tapi tu la...
Zakwan mesti nak masuk Legoland jugak
Walau dah masuk Hello Kitty Town ni
Legoland kan selalu kluar iklan banding dengan Hello Kitty Town
Dah tu bape RM pulak nak kena bayo ye dak?
Aritu kitorang kira2
Untuk tiket masuk kedua-duanya sekali dah cecah RM450 lebih
Belum hotel, minyak & duit belanja lagi

Nampak gayanya kena la pegi Hello Kitty Town ni dulu
Pastu bebila akan datang turun Johor lagi utk pegi Legoland plak
Hmmmm
Camtu ke? Cam takbest jek, huhu!




Rasa cam nak bagi free jek pada sesape yang nak tiket ni
Ada sesape yang nak ke?
Heehehe



18 comments:

Nory Zoulkefle berkata...

bestnyer dpt jmpa hello kitty...nak jgak...hehe

Nana berkata...

nakkkkkk hehehe
kita ni mmg kerap akan turun kluang pasni
pastu mmg nk pindah kluang dh pon

LiYa HaNiF :: berkata...

hehe aku pun ada join gak ari tu.. tp namaku tk naik hehe... kalau ko tak nak sedekahlah kat aku... qalesya fanatik dgn hello kitty nie.. mesti dia suka.. huahua

mama tisya berkata...

tahniah nad...nad cher tgk aritu akak ada up yg promo legoland skali ngan otel..kot2 la ada lg bole la pegi..still murah

Myra Jay berkata...

Tahniah ye kak, kalau ikut kos macam tak berbaloi je kan, tp kalau sesiapa ada sana untung la kalau p :D

kemma berkata...

angkat tangan nak boleh haha...akk nak join contest tu hari skali tgk date da lepas..huhu..congrats...manyak ong la mama zn

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hmm...kalo akak pun kena pikir pjg, nad..
tp dh alang2 pegi..baik masuk 2-2. Petrol, tol dan penginapan dh save utk sekali gi aje...

Tiket tu ada due date ke??

eima berkata...

tak nak la ...aku tak suka pi theme park...serabut ...

tp satu hari nanti nk pi la jugak tp bukan sekarang

Lily@MamaZaraZareef berkata...

congrats menang yek..kami org johor ni pon tk smpai lagi legoland tuh..duit tiket mahal..kena gumpul duit gak dulu..=p

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

best2nya, nak2 balqis mmg peminat tegar hello kitty...bertuah sungguh nad menang sana sini...Tahniah

ieyda berkata...

mcm nk, tp fikir nk kene top up utk suami n ank2 lg, xpelah...lainkali bila bajet btl cukup..hihihi

syawalsimpsons berkata...

best tu..nak gak..kakakkakak...

airis naufal berkata...

nak nak..hehehe..kitornag mmg nk bercui ke johor awl nov ni..

Sue-Rya Qistina berkata...

wah...bestnya!
murah rezeki korg ye :D

Mr & Mrs Sallehudin berkata...

wahhh...
tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yg tahu..
bestnyerrr menang hadiah :)

amiey lee berkata...

syokkknyeeee..tapi kita takde budget holiday jauh2 dis year huhu...

zety berkata...

tahniah nad & klu nk bagi tu, zt nak nad!! hahahaha..sbb mmg turun jb bln 12 nih ;)

akish ali berkata...

nad...ade lagi tiket tuh???
meh bg mai org jb nih....
hihihihi

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...