31 Oktober 2012

MENANG Perfume Lancome Pulak! :)

 Hehehhe...
Rasa seronok plak tetibe ;)
Walaupun!
Walaupun menang sample perfume je, kehkehkeh..!

Ni kemenangan thru contest Like & Share kat FB
MamaZN terpilih dalam 500 terawal yg kasik email rasanya ni...

Kalu dah dapat email daripada penganjur
Pastu ada perkataan 'Congratulations' 
Cukupla!
Tu pun MamaZN dah hepi, wakakaka! =p
Mekaseh Lancome Malaysia! :)


Pasni kena pi Lancome Counter la, nak redeem ;)




Menda free, takyah bayo...
Sape yang tak suka, ye dak? =)



16 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe, tahniah tahniah...

Zura@Iwan berkata...

wahh..tahniah lalink!..

Sue-Rya Qistina berkata...

wah..mmg murah rezekilah mamazn ni :D

syawalsimpsons berkata...

tahniah...rezeki murah sejak2 ni kan..alhamdulillah...

mama tisya berkata...

td dh p collect dh perfume free...best baunye tp bff yg menang..hehehe

eima berkata...

rajin ade habuannye tahniah ...

JaSSNaNi berkata...

nad.. best nye dpt adiah minyak wangi.. akak pegnen kali ni teringin benor nak berwangi2.. ehehehe.. kalau tidak tak sentuh akak minyak wangi, melainkan raya or kenduri kendara je.. dtg keje no wangi2.. tak sempat pun nak menyembur.. hehehehe

@e_da berkata...

byk LUCK la nad ni...hihi tahniah!

LYAfrina berkata...

tahnah..tahniah.
murah rezeki.. hadiah..wowww..ade klassss

Eyriqazz berkata...

tahniah..lebih berseri2 la lepas ni...

mamalieyna berkata...

waa best tuuu...wangi...^_^

kemma berkata...

syoknya..tahniah Nad..sumber inspirasi ku..hehe..nak rajin cam Nad jugak tp sll curi tulang...

MrS. F!zA berkata...

tahniah..lps ni bertambah harumlah malam jumaat..ekeke

Nana berkata...

btol sape xsuke menda free
even dia hanya lah botol kecik
janji free apa ada hal

ALoNa CintamaniszLite berkata...

usaha join GA dan contest...tanda kejayaan, hehe..
Tahniah nad..

arin omar berkata...

eh, kt pun dpt tp x redeem lg.... dpt botol kecik brp ml ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...