24 Oktober 2012

Mana PAPA Ni....? :'(

Sobs, sobs... :'(

 Adoi, sedih pulak nengoknye
Camni la tiap2 petang
Kul 5 je memang MamaZN bukak pintu depan tu
Bila bukak je pintu
Zakwan ngan Baby Nayli tau la
Dah sampai masa kejap lagi Papa diorg ni balik keje
Tunggu la depa depan pintu tu ha..
Hai, la adek bradek ni...
Bikin syahdu syahdan time petang2


 Abang Zack, mana Papa ni..? Tak balik pun lagi...
Tunggu la, kejap lagi Papa sampai... Kita tunggu sama2 ye


Baby penat la... Baby nak duduk


Suka tengok muka Zakwan & Baby Nayli setiap kali PapaZN balik
Ceria sokmo!
Macam tak jumpa seminggu!
Tu sebab kalu PapaZN balik lambat, MamaZN suruh kol @ sms dulu
Ksian pulak kalu tengok anak2 ni tunggu kt pintu camni

Biasanya kalu PapaZN balik lambat
Sampai2 tu, Zakwan dah cekak pinggang dah
Papa! Papa ni balik lambat arini... Nak kena ni!
Erk! =p
Nak sejuk kan hati Zakwan balik senang je
PapaZN akan jawab
Papa kan kena work, kata nak kumpul duit pegi Legoland!

Itu je la modalnya sekarang ni
Apa2 pun, Legoland, Legoland, Legoland!
Tah bile dpt pegi taktau la...


8 comments:

mamalieyna berkata...

huu~ mmg tangkap syahdu nih..huu~

anak2 camtu la.. ^_^.. comel!

Myra Jay berkata...

Alolo sweetnya...
Mesti hilang keletihan papanya disambut oleh anak2 :)

eima berkata...

tu la kan .... anak2 ni ...
alisha pun sama .... laju je dok kat pintu ...fahim bila die boring br teringat apaknye ...slalu nye mama la janung hati die

syawalsimpsons berkata...

insyallah ada rezeki sampai la tu...kikikki..sweet la zakwan ni..moment gamba ni sangat2 touching

lieyalatif berkata...

hahhahaahah...comel jek...gigih due badek menanti di muka pintu yeak.....

tu le nad, pandai papa ZN bagi alasankan...sure zakwan tak jadi marah bile dengar legoland tu heheeheheh

Falsya berkata...

adehhh...sedih betul..tp geram tgk baby nayli..canner?..hahaha

ALoNa CintamaniszLite berkata...

alahaiii...syg anak papa ni. Padan ngan si kecik tu pun...sebok jgk nunggu kat muka pintu, hehe..

Zura@Iwan berkata...

mcm Irfan pun le....kalau nmpk bapak dia blk...alahai muka ceria lain mcm...hehe....sonok ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...