10 Oktober 2012

Langkawi | TELAGA AIR HANGAT Dah Tak Best!

Lepas pegi cable car
Kita round2 pulau
Mana ada tempat cam menarek, kitorg berenti, hehe

Tapi sebelum tu singgah lunch kejap
Kedai makan tepi jalan je pun
Tapi lokasi dekat dgn kilang simen ;)
4thn lepas, makan kat sini
Kali ni repeat lagi makan kat sini jugak, haha!

Pastu teruskan perjalanan lagi
Lalu kat Pantai Pasir Hitam
Nak stop, tapi PapaZN takmo
Jalan lagi, jumpa la Telaga Air Hangat ni
Tempat nampak cantek
Banyak pembaharuan landskap
Tapi tu la...
Walau cantek2 pun, dah takde org datang
Rasanya lagi seronok pegi time dulu2
(time skolah rendah)
Masa tu lagi happening tmpt ni
Keliling pun banyak org jual2

Telaga air hangat nye macam dah tak terjaga
Tapi naseb baek masih hangat lagi airnya, hehehhe
Almaklum, semulajadi kan...

Masuk sini free je ;)




Dah lepas 30minit je kot kat Telaga Air Hangat ni
Kitorang plan nak pegi Makam Mahsuri
Budak2 ni pakat sambung tido balik
Ye la, tadikan dah kene kejut
Hehehe...
Jadiknya, Makam Mahsuri tak pegi pun kali ni
Tapi kita ganti plan dgn pi shopping2!
Yeay!!



2 comments:

lieyalatif berkata...

lieya singgah gak sini mase gi langkawi....mcm tak berubah sgt pun tempat ni ngan mase lieya pergi dulu....dulu lieya singgah sini tak silap 6 tahun sudah kot.....

kayyana berkata...

tp air die masih panas lagi kan kak nad? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...