11 Oktober 2012

Langkawi | Tak Sah Kalau Tak SHOPPING COKLAT :)

Ni sambungan hari kedua, hehehe
Dah budak2 pakat tido
Makanya rancangan utk pegi Makam Mahsuri pun tak jadi

Abes tu nak buat apa?
Jeng jeng jeng!!!
Rancangan paling best utk MamaZN, yeay!
SHOPPING!
^_____________^

Bila sampai pekan Kuah tu
PapaZN park kereta, MamaZN jek sorang turun jenjalan
Hehehehehe
PapaZN takleh ikut, sbb bebudak tido ;)
PapaZN kena jadi babysitter kejap, hehehe...

Shopping kali ni
MamaZN rasa sangat berhemah la, ahahaah!
Memang ikut bajet betul =p
Sebabnya,
MamaZN memang dah siap list coklat apa yang nak dibeli
 Pastu pinggan mangkuk & baju bajan sume mmg takde langsung la dalam senarai
Sebabnya 1 jek

Kata, gi Langkawi ni hadiah utk Zakwan
Maknanya lebih banyak hepikan Zakwan la kan, hehe
Maknya hepi sikit2 pun jadik la ;)
Kalu nak hepikan maknya, PapaZN kena la hulurrrrr lelebih sket ($$$) =p
It's okey
Kata pun destinasi bajet, haha!


Jadik la ni, banyak2 pun buat apa kan? Hehehe...
Nampak apa yang pelik kat dalam gambar atas ni?
PapaZN punye keje =p


Zakwan minat Spiderman, MamaZN belikan coklat ni
Tengok2 nama coklat ni - Zaini (nama PapaZN =p)


Nak shopping banyak2
PapaZN cakap nanti kite booked flight balik ari jek
Gi pagi balik petang
Ahahaahah!
Akan menjadi kenyataan kah?
Gelak je la, sbb mesti TAK punya! =p
(kalu jadik, Alhamdulillah..... sayang PapaZN banyak2, haha!)


22 comments:

MrS. F!zA berkata...

woaaaa...bestnya coklat..tgk sambil ketap bibir jelah..sob..sob..

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

wah bestnya shopping coklet, kita suka beli je tapi tqak suka makan sangat, balqis & daddy dia suka la makan coklet

mamalieyna berkata...

bestnyer cokelat... ^_^

takpe, nnti pergi bercuti untuk maknye pulak..hehe~

Sue-Rya Qistina berkata...

saya sgt SUKA cekelat!
semua cekelat yg awk beli ni mmg my fav. hehehehehe

Nigina berkata...

confirm zakwan tak tergamak nak makan kek spiderman tu hhhehehhehee

lieyalatif berkata...

lieya suke care nad...dulu lieya pun penah gak 'kemaruk ' beli coklat mase gi langkawi..sudahnye kemain tersadai dlm esbok...tu laa tamak, dengar langkawi jek terus nak borong coklat....lepas tu takde dah...nak beli pun ikut mane yg memang makan...kalo tak membazir

yg pasti besdei boy hepi punye tu dpt naik flight jalan2...

Myra Jay berkata...

Banyak gak beli coklat :)
Myra insyaAllah 2 minggu lagi akan ke Langkawi jugak, lama dah tak p, last masa tahun 2007 :)

mamaRIFQY berkata...

wah sakan shopping !! best besttt

syawalsimpsons berkata...

sue nampak ape yg pelik..boleh tahan ni papaZN ni, konon sorok, egat org tak nampak la tu...kakakkak..sekali tgk mmg tak perasan...2,3X baru aunty soya perasan da..kakakkak....mmg panjang N laju la langkah tu ye nad janjalan sowang2

angahMia berkata...

wah! banyak nye coklat..nyumm nyumm

fiqkbe berkata...

shopping cokelat kt langkawi mmg best. terliur lak tgk cokelat2 akak ni. hee..

Falsya berkata...

Coklattttttttttttttt!!!!!!

eima berkata...

gile byk ko beli ...dlm peti tu pun ade lagi tu ...

amiey lee berkata...

wahhhh bykkk nye.... best besttt

mummy_ayu berkata...

harus la..shopping choc kalu gie langkawi...tak sah kalu tak beli kan?

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tak byk mendenya cenggitu, nad....hehe..
melambak2 tu cekelatnya. Dan papa zn tak lepaskan peluang yer shopping 'cekelet' dia jgk?? hehe...

Tak penah tgk lagi cekelet nama zaini ni. Cekelatnya mcm mana spiderman tu??

ieyda berkata...

byknya coklat nad beli...hbs ke x tu? nnti kan tersadai lam peti...
bg kt ieyda lah skt...nk rasa coklat zaini tu..hihiiihi

Nory Zoulkefle berkata...

shopping coklat perkara wajib klu gi langkawi...bestnyer..

Zura@Iwan berkata...

mmg kena beli coklat kalau g lgkawi nie....

akak ritu g duty free pon rembat gk coklat...haha..cuma coklat idaman x de kt duty free tu..hehe

Ya ALya berkata...

Sedapnyer....

Imaan09 berkata...

mmmmm, seludup rokok skali ke nad..??

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

setuju sgt..mmg x sah x borong coklat kalau dah sampai langkawi..

nak g balik hari boleh jerk nad, tp kalau g balik hari x leh borong byk, kalau ikutkan coklat pun kena tax. k.eija ari tu lepas sbb ada kwn kastam..hehehee..

kalau ikutkan hati mmg nak jerk g langkawi lg balik hari, tp dh xde kawan kastam yg boleh tolong..kalau ikut peraturan nak shopping byk2 di langkawi ni kena berada 48 jam di langkawi baru x kena tax..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...