10 Oktober 2012

Langkawi | Posing2 @ MARINA BAY

Day 2

Untuk hari ke-2
Kitorang plan nak pegi naik cable car

On the way nak pi tmpt cable car tu
Kitorang lalu la Teluk Marina ni
Kebetulan PapaZN berenti kejap kat Petronas sbb nak pi ATM
Apa yang best kat Teluk Marina ni adalah....

Banyak bot2 mewah parking kat sini!
Bestnye!
Pemandangan pun sangat la cantek!!!
Kami pun apalagas, turun kete la, haha! =)

Makanya, aksi posing2 pun bermula ;)
Tak byk pun sbb singgah kejap je
Nak kejar masa nak pi naik cable car


Aksi 2 beradek ;)


Baby Nayli yg blur2, hehehe...


Gaya 60an daripada Abang Zack ;)


MamaZN pun nak enterprem =p


Kami ;)
Tengok awan tu... dah gelap! Naseb baek kejap je mendungnya ;)


Dah la tak bawak tripod
Main aci dan jek letak atas batu la, tunggul la, heheheh


Serius memang cantek kalu buat PS kat sini
Ada kamera yg gabak2 tu mesti gmbr pun lagi cantek
;)


18 comments:

Zura@Iwan berkata...

kalau nk pegi cable car..sure lalu sini...then pasti siggh....

nk pegi la bPS kt sini..hikss...

#teringat dl masa pegi trip ngan Gie..gmbr kt sini gak..hehe

Lily@MamaZaraZareef berkata...

cantek tpt nih..anak2 pon sporting jek bergmbar ek..=)

Gieyana berkata...

nmpak keceriaan Nad sekeluarga..nk repeat g sini lg psl nk borong pinggan mangkuk..naik ferry dr penang dh ler...ekekeke..:-)

eima berkata...

mmg cantek .... zakwan hensem

Diksu berkata...

bestnye. saya tahn dpan nak ke langkawi jugak.

ieyda berkata...

hapinya family ni bercuti...nayli tu cam dh peluh2 penat brjln kot...
tp maintain cute lah...

amiey lee berkata...

prnah singgah gak masa nk naik cable car huhu syokkk kan....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

anak2 akak yg dh besar pjg tu suka singgah sini pasal kat tingkat 1 bangunan tu ada tempat ala2 mini petrosains. Brp x pun gi mesti tak jemu nk cuba menda2 kat atas tu WALAUPUN dh pi petrosains kat KLCC dan Pusat Sains Negara yg ternyata lagi byk bahan2 utk dicuba.
Akak rasa...zakwan kalo dibawa naik kat atas tu pasti seronok jgk.

MrS. F!zA berkata...

nad, hadiah mng photoshoot ngan naman bila nak claim? dh berkurun dh ni tunggu..huhu

eB berkata...

sgt2 cantek walopn x pakai tripod okeh... he3 :)

syawalsimpsons berkata...

wahhh zakwan pose gayo ala2 laki melayu terakhir gito...kikiki....sue slaloo G cabel car ni pon tak penah singgah kat sini...tapi bila lalu kat sini terasa sejuk dingin je kan...ado tak...

Sue-Rya Qistina berkata...

bestnya!!!
dah pernah sampai sini dulu, tapi mase tu xde kamera. rugi sungguh!

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

wah bestnya berposing2 masing2, nampak mendung betul kan....kita time pi pangkor b4 this mmg mendung gak sib baik tak hujan...nad scooter tu ada spiderman warna merah, jadi ke?

Nana berkata...

port ni lawa kalau PS
xpernah singgah
bese lalu je

♥ Wina ♥ berkata...

cantik!

suka tengok pemandangan bot berlabuh..

Myra Jay berkata...

Cantik la tempat ni..
Nanti nak singgah la :)

Imaan09 berkata...

haah.. cantikk.. kt KL ni mana nak tgk bot mewah banyak2 gtu dak??

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija dulu pun mesti singgah sini posing belakang bot2 mewah yg byk tu..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...