11 Oktober 2012

Langkawi | Posing2 Last Day @ PANTAI KOK

Day 3

Lepas dah siap2 sarapan
Masa tu kitorang pi lepak2 tepi pantai jap
Sebelum nak balik KL
Saje curi2 masa kejap nak jejak pasir pantai ;)
Zakwan la seronok sangat nak ke pantai
Taknak pegi Pantai Chenang (walaupun dekat)
Tapi kitorang pilih Pantai Kok :)

Tau tak Pantai Kok tu kat mana?
Pantai Kok tu dekat dgn Marina Bay tempat posing2 yg cantek ;)
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/10/langkawi-posing2-marina-bay.html


Bestnye dok tepi pantai!!!
Seronok banget!
Luas mata memandang ;)
Sangat cantek! :)


Kesian Baby Nayli yang tengah lena tu sbb kena kejut, hehe


Zakwan pun nak buat aksi lompat2
Tapi tak jadik, gelak je lebih, haha!




Ni kitorang letak kamera atas batu2 yg ada tepi pantai tu, hehe
Jadik la buat kenang2an kami 1 famili ;)



Hahaha!!
Kitorang ni suka sangat buat gaya poyo kan?
Hahaha!!
Aah, mmg pun.. suka! :)



Haha! Kuda yang bikin spoil! =p
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/10/tolong-mama-takut.html



Dah lepas lepak kejap2
Kami pun balik la bilik utk bersiap2 nak balik dah...
^___^


Abes la cuti2 kami selama 3 hari 2 malam :)
3 hari jugak kena bercerita kat blog ni, hehe 
Nak citer dari awal, klik jek LINK LANGKAWI 2012 ni
Bawak budak2 yg masih kecik pi jalan2
Nak ke mana2 pun kena ikut mood diorg jugak
Perasan tak Baby Nayli..?
Mana ada nak senyum pun!
Sebab dia penat, ksian kat die, hehehe
Kene follow jek mak, pak & abang die berjalan ;)


p/s:
 Mesti ramai nak tau kan pasal peristiwa pahit MamaZN?
Rasa2nya MamaZN nak share la esok ;)
Tunggu k!

16 comments:

JaSSNaNi berkata...

gaya poyo pun tak per.. kenangan kita sendiri kan... :) sonok nye family ni.. :)

syawalsimpsons berkata...

gelak sue tgk gambar yang ala2 poyo tu..kikiki...mmg happening walaupun ala2 poyo kan...aunty soya suke..sebab aunty soya pon poyo...kakkakaka

amiey lee berkata...

huhuuuuuu bestttttt..... aduihhh ni wat nak mengayat hubby ajak g langkawi lagi ni ;p

Gieyana berkata...

bestnyer Nad..mmg tingin nk p but x sur bilamdpt p ni psl cuti dh abis..kena tunggu next year la rsnya..:-)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kat pantai kok tu ada beberapa buah pulau buatan...dulu mana ada. tp menarik pulak dorang wat pulau2 tu, kan..hehe..

mamalieyna berkata...

percutian yg best ! tp mmg kesian kt budak kecik kalau pergi bercuti camni.. tak cukup tidur kan...huu~
apapun nayli nmpk pasrah je haa..cuma takmo senyum jer..hehe..

Falsya berkata...

Seronoknys lahaiiiiiiii..baby nayli pasrah je gaya muka..hahahahahha

kemma berkata...

syoknya ...bila la nak jejak ke sna ni..apapon best cite cuti 3hr 2 mlm ni..hehe

Nigina berkata...

hehehehhe bestnya.... best tengok nayli dan zakwan.... happy betul dorang,.... mak ngan apak dia sekali happy.... ni mmg bebetul happy ni....

ieyda berkata...

memang poyo blt pun pict tu..but cantik n ciut miut....

CaDLyNN berkata...

nayli comey!

ch@ berkata...

i jeles u. hiksss. nnt ank dh tiga jd surirumah hrp2 dptla pergi brcuti mcm kakNad ni. best. poyo pun poyo la kak janji hati happy.

eima berkata...

lama tak pegi ... rasa nye barus eklai kot aku pegi pantai tu ...

Imaan09 berkata...

abes smua pusing satu langkawi ek.. seronok..seronok..saya suka..saya suka..

Zura@Iwan berkata...

best ni posing2 kt pantai...kt png ni dh sll tgk pantai..hahaha...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Poyo2 pun yg penting semua sporting utk bergambar...kenangan semua ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...