08 Oktober 2012

LANGKAWI BEST! ^_^


Assalamualaikum & salam sejahtera
Selamat pagi uols! 
^_____~

Alhamdulillah
Kami selamat sampai umah
Alhamdulillah
Segala perancangan berjalan dengan lancar
Alhamdulillah
Release sikit tensi bile bergumbira bersama keluarga tersayang :)
Alhamdulillah 
Dapat gembirakan Zakwan
Daripada Mama & Papa :)

Thanks pada yang sudi join GA sempoi MamaZN Jumaat lepas
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/10/giveaway-ole-ole-cuti2-malaysia.html
Thanks sbb sudi support :)
Nanti2 MamaZN umumkan ye siapa yang bertuah tu
Sama ada esok atau lusa
Abes2 pun dalam minggu ni jugak la MamaZN umumkan
So, mggu depan bleh poskan sekaligus :)

Banyak benda nak share
Tak sabar2, tak menyempat-nyempat, haha!
Bukan pegi jauh sangat pun - kecoh! =P
Ke... Takyah citer? 
^_____~



1st time gi Langkawi tapi tak gi Makam Mahsuri ;)



p/s:
Sudah kembali kepada rutin asal
Moga lebih 'cargas' demi famili tercinta!
TQ Papa, sebab sudi bawak kami jalan2!! Muah2 :D


12 comments:

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

wah bestnya cepat2 citer kita tak sabo nak maik mood bercuti ni...

amiey lee berkata...

besttttt nyeee..panas tak?..last emy pegi masa sarah setahun..then ngandung ashraf 3 bulan..huhu...bila la dpt jejak kaki lagi ni

syawalsimpsons berkata...

mmg nampak seronok berjalan ni...alahai nad...nampak kurus betoi ni...mmmmm...terbaik...

MRS. K berkata...

yeay! dah balik...
cepat khatam..

lieyalatif berkata...

takpe nad...jauh ke dekat bukan ukuran...yg penting bende berjalan lancar dan anak2 hepi.....zakwan sure hepi dpt naik eroplen....kompom die mintak lagi tu nad heheehehe....

Nana berkata...

wah sonoknye oliday
suke g langkawi

Falsya berkata...

Seronoknyeeee..dh lama xgie langkawi..ehhh, dekat pun bercuti jugek..we want more!!!!..hahahahh

Zura@Iwan berkata...

bestnya..haizzz lama x g lgkawi nieh...

lupa nk pesan coklat...hahaha..

♥ Wina ♥ berkata...

beshnyeee!

kayyana berkata...

seronoknyer.. panas tak langkawi..??? hehehe

suhaina laui. berkata...

seronoknya....berhajat jugak nk bw ank2.... ;)

mamalieyna berkata...

Baru tertengon n3 nad yg ni.. almaklum, n3 nad express..hehe..

Cantik gambar ni.. unik background. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...