16 Oktober 2012

Keluarga The Avengers | Nak Gelak Ke Nak MENANGIS Ni?


Sekarang ni
Minat Zakwan dah macam2
Kalau dulu sikit2 Cars, sikit2 Lightning Mc Queen
Tapi sekarang ni
Minatnya dah mula beralih arah pada Spiderman, Superman, Batman
Dan paling terbaru adalah The Avengers
Sume2 pun watak superhero
Yang pasti nya
Lightning Mc Queen tetap di hati


Ni superhero Mama ;)


MamaZN taktau cemane Zakwan boleh kenal dgn The Avengers ni
PapaZN tak layan movie ni, apatah lagi la MamaZN
Tu yang menjadi persoalan di hati tu
 Tapi Zakwan kenal la dgn Iron Man, Captain America




Ada satu hari tu Zakwan sembang2 dengan MamaZN
Zakwan : Mama, kita semua Avengers kan Mama?
MamaZN : Kenapa?
Zakwan : Ye la, saya.. Papa.. Mama.. suma superheroes
MamaZN : Ye ke? Zakwan jadik yang mana?
Zakwan : Saya jadi Iron Man, Papa jadi Captain America
MamaZN : Mama?
Zakwan : Mama jadi yang besar warna hijau tu
MamaZN : (tersedak) Kenapa Mama yang hijau tu?!
Zakwan : Ye la, Mama kan besar..!

Bertuah punya anak!!!
Hahahaha!

MamaZN nak nanges, tapi takmo rosakkan mood Zakwan
MamaZN just gelak2 je la (gelak ada maksud noo..)
Tapi akhirnya MamaZN nanges jugak depan PapaZN
Masa citer menda ni, huwaaa...!

Besar sangat ke Mama ni, Zakwan =[

13 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe, budak2...

ieyda berkata...

biasanya kata2 anak lahir dr hati...
jgn marah ye...gurau senda ptg2 nie...
hihiihiii

Falsya berkata...

the avengers family..hahaha..kelakar la zakwan..hensem la zakwan gambo zakwan tuh..mcm org besau..;)

eima berkata...

hashaha ye la mama die slau bertukar jd hulk kot ..ke mmg mama die besar ...

zakwan ni mmg la...byk akai

eB berkata...

kiranyer mmg nad besar la yer?... hik3... cute.. ;p

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehehehehe..sama la ngan c kakak tu sis. dia pun ckp mummynye ni BESAU jugak. sentap mak! hahahaha

Anamarza Sue berkata...

Budak-budak... anak pun selalu ckp mama dia gemuk bila lalu kat tempat sempit , dia susah nak lalu kat sebelah mamanya dia salahkan mama yg gemuk padahal mamanya sikit punya kurus..hahahha

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

woo, smartnyer zakwan.. =)

so far, lom tgk agi crite ni..
tgu vcd release..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Nad...k.atie bc n32 Nadia yg lps2 citer ttg zakwan...mmg bijak & cerdik budaknya.
Kdg2 trcapai oleh akal kitakn?
K.atie mmg trgelak betul bc n3 kat atas tu...ha ha ha
Dia xnampak ke mama dia yug manis tu :D

Alycia berkata...

hehe.. zakwan2.. tak baik ckp mama camtu taw.. anty pun xtau nk gelak ke sedih ni ;(

mamalieyna berkata...

hahahaha.... budak2 kan jujur... =P

cian mama tau zakwan... bijak zakwan ni!

Aisyah Husaini berkata...

aduhaiii lawak nye zakwan kan..suka tgok dia bercakap cam org dewasa..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kihkihkih ada2 jer zakwan ni kata mama mcm tuh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...