08 Oktober 2012

Kek Spiderman SURPRISE!!! Untuk Zakwan :)

Hahahaha!
Kejutan MamaZN utk Zakwan menjadik!
Saya suka! Saya suka!
^______^


Kesian Zakwan tau
Dari pagi sampai ke petang
Zakwan tunggu hadiah dari Mama & Papa nya
Mana kejutan utk saya? Mana kejutan utk saya?
Apa yang Zakwan dapat hanya la nyanyian sumbang lagu hepi bday to u
Heehhehe

Sampai la Zakwan pasrah kot
Takde tanya2 dah
Tapi dia buat perangai
Kaco Baby Nayli la
Lompat2 sofa la, jerit kuat2 la
Memang kena 'sound' gak la time tu, heheeh
Orang nak baca Yaasin, dia buat bising2

Tetibe ada la org kurier datang
(yess! kek ni dihantar dgn kurier!)
Muka Zakwan mula la ceria balik
Tapi MamaZN tak kasi tunjuk pun
Tunggu PapaZN bersiap2 dulu
Apa agaknya ya Mama..? Apa kejutan saya tu ye?
Zakwan cakap ;)

MamaZN suruh Zakwan naik atas panggil PapaZN
Suruh PapaZN cepat2 turun
MamaZN plak kat bawah bukak2 kotak kek ni
Elok je Zakwan & PapaZN turun
Terus kitorang nyanyikan lagu hepi bday to u
Yang ntah utk ke berapa kalinya
Hahahahha..!!!

Zakwan terkejut sangat2!
Sengih je memanjang, haha!
Pastu time nak tiup lilin
Zakwan tak kasi Mama & Papa nya nyanyikan lagu hepi bday to u
Sebab Zakwan nak nyanyi sendrik! Haha!
Lawak betul! ;)

Zakwan memang rekues nak kek Spiderman
Oleh itu, MamaZN tunaikan :)
 Moga Zakwan hepi ye sayang... 


Muke terkejut!


Comel jek kek nya.. 500gram jek MamaZN order
Sangat sedap, hantar ikut masa, deko2 nya menepati citarasa, harga berpatutan
Terima kasih banyak2 M&M Cupcake! :)




Sayu tengok muka Zakwan time ni, huhu!
Rase nak nanges! ;(


Seronok sangat la tu! :)
Mula2 nak potong sendrik, tapi MamaZN tak kasi
Abes hancur kek tu dibuatnya, hheeheh...


Alhamdulillah
Rasa puas hati bila Zakwan hepi sangat2 dengan kejutan ni
Lagi bertambah hepi dan sebak dan syahdu syahdan
Bila Zakwan cakap
Terima kasih Mama, sbb bagi saya kejutan kek Spiderman!



13 comments:

ieyda berkata...

alolo....shukenya dia dpt kek shpiderman..

Nana berkata...

Heheh sweet je
Dpt seprise dr mama ye
Muke eksited

amiey lee berkata...

alahaiii terharuuuu...zakwan sangattt comel..bahasakan diri saya... such a good boy

LYAfrina berkata...

so sweet..mmgkejutan mjadila..
msti dia terharu sgt..n kt lagila happy bila dpt tunaikan permintaan dia kan..

♥ Wina ♥ berkata...

awwww sweet!

mamaRIFQY berkata...

alahaii..comey je zakwan ni...mesti hepi sbb dapat surprise dari mama

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

mesti zakwan terharu kan hehe

Zura@Iwan berkata...

tkezut Zakwan kena surprise ngan ibu dier..hehe...

syawalsimpsons berkata...

dah besa budak ni..kikikiki..saya suke..saya suke..suke sgt ngan zakwan, terbayang gaya dier...

Aisyah Husaini berkata...

suke la dgan zakwan ni sweet sangat : )hepy besday ye moga hepy2 selalu

Imaan09 berkata...

alolooo.. si hati ada taman nih.. seronoknye dpt apa y di request..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

byk kejutan utk zakwan ye...syok lah!!!

mamalieyna berkata...

comelnye kek dia... ^_^

mmg best gilerlah tu..dpt bygkan kalau arif ditmpt zakwan, mesti suka sgt.. kejutan plak tu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...