20 Oktober 2012

KECIK HATI... Kalau Anda, BAGAIMANA?

 Menda ni dah lama 
Tapi baru ni nak share kan ngan kawan2

MamaZN tanya, takde saiz L ke?
Tak boleh ke jawab... Sori Nadia, saiz L takde
Full stop!
Kenapa mesti ada penambahan ayat yang buat kita kecik hati? ;(




Kalu dah dari kecik memang pakai saiz L
Pastu berangka besar pulak
Pastu nak-nak plak baru lepas bersalin 
Boleh ke terusssssss jadik kecik saiz S?
(ni MamaZN la, org lain MamaZN taktau)
 Kalu pun boleh pakai saiz S atau M
Tapi kalu dah tinggi 165cm, tak ke nanti senteng?
Kita tau la diri kita kan..?
Tak pasal2 dah rasa tawar hati dah nak ber 'friend' dlm FB

Cuba la kasi ayat yang menyenangkan hati customer
Kalu elok 'ayat' nya, 
Walaupun takde saiz L
Boleh jugak la kita promote bisnes dia 
Pada kawan2 @ sedara mara yang bersaiz S @ M
Betul tak?


Okeh, UNFRIEND! Haha! ;D


15 comments:

mama_umar_maryam berkata...

peehhh ayatt x hagak2..nk meniage x pndi jage hati customer gubbai! hahaha..fashion designer glamer pon ade size L , XL tauuu

kemma berkata...

betul apa nad kata tu..memang berangka beso tkkn nk jd kecik molek....apadaa..mulut cam tuttt

Nigina berkata...

Amboii....konon nak motivate konon la sgt....klu iyepun jaga lah hati pelanggan kan nad...kekdg kita selesa has diri kita kan...betul x

Norhaizan berkata...

Apa khabar Nad..dah lama jugak kak zan tak tinggal jejak kat blog Nad..selalu singgah tapi tak tu nak komen apa.
Salah satu keburukan chatting di fb ialah kita tidak tahu nada org yg membalas soalan kita. Kak zan rasa niatnya cuma bergurau..menambah kemesraan! Tapi kalau kita nak unfriend seseorang, memang itu hak mutlak kita.

ALoNa CintamaniszLite berkata...

patot laa ramai yg sanggup menghabiskan ribuan ringgit semata2 nk slim, huhu..

eT berkata...

huhu..biasa la org kdg2 ckp xpk...sabar2..

Gieyana berkata...

huhu...mmg kecik ati kalau tulis camni...

ch@ berkata...

gigih jgk la kakNad tanya ada size ke tak, kita kalo tgk xde size kita mmg mls nk terjah dh.

DaiADellas berkata...

Mcm kurang ajar pn ada gitu.. Saya sbg saiz XL lg terasa ati.. nk motivate konon.. Riak sesunggguh minah nie..

mamafarah4 berkata...

erm..x bagus la gitu..dah la berbisnes sepatutnya kene la buat ayat manis skit walaupun org x jadi beli kan...x per la..beli jer kat org lain plak...huhuhu.. apapun baby nayli gak yg tomei (motip????)

lia berkata...

Owhhh mmg kuang ajar... Lia size xxxl mau dia gelak g9leng2 kot

mamalieyna berkata...

huu~ k.eina pun tak pernh pakai saiz S... walau dulu kecik jgk la.. tp bermula saiz M.. skrg hehe.. ganda2x L nye.. =P

harus..Unfriend juge.. nape lah gitu jwbnye.. camno nak berniaga tu.. haih!

-iLLa- berkata...

mmg sengal punya seller!!

Amieynna berkata...

kalau saya pun unfriend terus.. tak jaga hati pelanggan.. isyh...

♥ mama eza ♥ berkata...

sabo je la ye mama nad..eza dulu saiz s skang ne payah la nk dapat balik..kekeke..kadang2 kecik ati gak org ckp asik gomok bile nk turun2 neh...buat derk jek....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...