05 Oktober 2012

GIVEAWAY | Ole-Ole Cuti2 Malaysia!

Di saat entry ini ter'publish'
Kami 1 famili dah pun berada di LCCT kot
Hehehehe

Insya-Allah
Jika diizinkan Tuhan
Kami akan 'terbang' jam 10pagi nanti
Nak pi cuti2 Malaysia
Terbang jauuuuuhhhhh meninggalkan 'Key Ell'
(KL = Kuala Langat )
Haha!

MamaZN sentiasa ingat pada kawan2
Tapi nak bagi sourvenir setiap sorang MamaZN tak mampu
Jadiknya MamaZN nak buat simple giveaway
Hadiahnya cam bese la... 
Kesukaan MamaZN - FM! :)
Insya-Allah
Kalu MamaZN bagi minyak gamat ada ke yang sudi join?
Hahahaha!!!! ^_^




Caranya senang jek ;)
Komen apa yang best @ tak best kat blog MamaZN ni
Nak jugak tau...
Mana la tau lepas ni bleh improve kan lagi ;)
(Mesti follower ya!)
Tarikh tutup esok (Sabtu 6/10/2012)  jam 12 tgh malam
Kejap je pun, heheehe
Okeh tu je, gud lux!


p/s:
Sejak 2 menjak ni ada problem nak tinggalkan komen ke?
Andaikata tak boleh nak komen kat sini
Komen kat FB la ek, hehhe
Kat entry Giveaway ni
(mesti follower k! =p)



HAPPY WEEKEND uols! ^_^ 



 

12 comments:

Anje a.k.a Mummy_Balqis berkata...

Wah pi langkawi tu best2, blog Nad mmg best banyak citer pasal anak2 biasalah ibu2 cam kita ni mesti la tepek citer pasal anak kan...semog aselamat pergi & pulang ye...

noorzie berkata...

salam...sy join GA ye,

sy suka bca setiap entry akk ni sbb x t'lalu pnjg sgt n mst selit ngn gmbr skali, t'utama baby nayli yg comey tu...kekeke

hepi holiday kak, syok nye g langkawi..nnt blk wt la review ek blh wt panduan nk g thn dpn ni...:)

eil berkata...

Assalam,

sy join ye kak...xpernah mis bkk blog akk ni sbb srnk bca psl family n anak2 akak...selamat bercuti, mst srnk abg zack ngn baby nayli dpt nek flight...^_^

amiey lee berkata...

saya layak masuk tak??? huhu
yg best : sonok baca telatah budak kecik dua tu..n nad suka kongsi masakan....
yg take best: huaaaaa kta dh tkde blog susah nak baca tiap hari blog nad tapi nasib le nad publish kt fb...huhu

lap u la :p....nad nak fm.......

♥ Wina ♥ berkata...

bestnye jalan²..have a fun & safe trip yea!

ok ape yg saya paling suke kat blog MamaZN nie is Baby Nayli tue ha..geram sgt² tengok dia..rasa nk geget² hihihihiii

xde benda yg x suke kot..semua nice!

Alycia berkata...

wahhh.. fly2 away... happy holiday yer..

hmmm, nk kena bg komen br bole menang ekk hehe.. ok2, ni pendapat alycia blog mamazn mmg best sbb ni antara blog feveret alycia setiap hari.. ada ajer cerita nad pasal family, anak2.. rajin sgt berblogging.. keep it up yer..

dan maybe nad boleh ubah templete atau buat header yg baru.. mesti lagi gempak.. sesekali beri kelainan kan apa salahnya hehe..

ok, itu ajer.. tq ;)

Zura@Iwan berkata...

nak FM..hehe..

Komen Yang Best~ blog Nad ni stiasa berupdate x mcm akak...orgnya ramah kut....hikss...

Komen Tak Best~ermmmmm....mcm x de la Nad....huhu..

lieya berkata...

best nye, blum pnh dpt lg hrp2 dpt la FM dr langkawi...:D

blog akk ni byk yg best dr yg xbest rsa nye, sntiasa update & suka akk ni happening je...truskan berblogging ye kak...daaa

tiefazatie berkata...

ok je nie..blh je komen kat sini..hee..

papepun..ok je blog sis nie..best2..rajin lak tue update..suka je baca nie..
kdg2 tue je x terkomen..hee

take care sis!

mamalieyna berkata...

hoyee..pergi bercuti bestnyer..nak ole2x juge.. hehe~

yang best.. blog Nad ni sentiasa update, walaupun kadang n3 nya ringkas tapi sgt mengujakan untuk orang terjah dan baca...serius...tmbh2 part citer anak2..suke..suke..suke.. ^_^

tak best?...herm...jap fikir2x.. cam takde je..herm... mungkin boleh upgradekan layout blog ni kot..hehe.. sebab dah lama sangat kot tak berwajah baru..kalau barukan sure aura baru menjelma..hehe..ikhlas dari hati.. =P (almaklum, k.eina ni, suka no main tukar2 langsir rumah sendiri..hehe)

take care tau..moga selamat pergi dan balik..

ieyda berkata...

alah, dh terlambat nk join GA nie...
xperlah...

Karisma Izzah berkata...

la...komen saya tak ada? takpe la... maybe posting comment ade masalah.huhuu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...