25 Oktober 2012

FREE 2 Tiket Ke Desa WaterPark!

Sebab kasik alert sama MamaZN kat FB
^_____~

Seronok nya rasa hati ini
Sebab dapat 2 tiket free (dewasa) utk ke Desa WaterPark!
Harga RM48
Dah save di situ kan? ;)
Beli tiket utk Zakwan jek nanti

Lama dah tak berjimba2 main2 air camni
Last time masa pegi Gold Coast Morib dengan Tiara Beach Resort
Kali ni pegi agak bermakna la
Sebab redeem hadiah kemenangan, hehehehe
Zakwan org paling seronok ni nanti ;)
Nak cari swimming suit utk Baby Nayli ar! ;)
Semangat! Haha!!





Ada sesape penah pegi?
Share experience dengan MamaZN boleh?
Seronok? Berbaloi? Ada rules apa2 yang perlu tahu?
Thanks a lot! ^_^


9 comments:

mama_umar_maryam berkata...

aura menang tgh 'in' nad nih,hehehe, tahniah..xpnh jgk g sini lg

MRS. K berkata...

penah pi dulu family day opis.. cam biasa tak leh bawak makanan je la kot.. huhuh.. desa waterpark best coz banyak mainan air kan.. dengan ombak lagi..

Myra Jay berkata...

Tahniah ye, menang rezeki berganda :D

amiey lee berkata...

nyesal plak tak sempt buat entry pasal g situ ritu..huaaaa rindu nak berblogggg tapi bg emy honestly besttt... abaikan bebenda yg tak well managed n ada rosak sikit huhu... ada river tapi bukan lazy river..river yang berombak dan air dia suam tak sejuk..syokkk sgtttt... masuk river smpai 3 kali hahahah ...

mama tisya berkata...

tahniah...best dpt mandi manda free

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ berkata...

Alhamdulillah minggu bertuah tuk mama NZ ni hehehhe ..kita pun x pernah gi lagi kat sini ntah bila nk gi padahal bukan jauh pun

Gieyana berkata...

Tahniah..best nih...:-)

Nigina berkata...

tahniah .. wahhh bestnya

Nana berkata...

Tahniah nad rezeki bganda ni
Kita penah g sini
Best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...