22 Oktober 2012

Fenomena DURIAN CREPE Pulak :)

Semalam dah citer pasal 1st time makan durian crepe ni
Ya Allah, sungguh terasa kenikmatannya! 
Taktau la pulak rase nya sangat sedap
Selama ni tau dari kawan2 blog je :)

Dah tak pasal2 semalam asek la mencari2 sape2 yang ada jual jugak
Teringin kekdahnya ;)
Nak ke IPC jauh le pulak
Semata2 nak beli durian crepe ni cam tak berbaloi la huhu!

Akhirnya jumpa jugak!
Saaaaaangat la dekat dgn umah ;)





Nanti nak pi beli la ;)
Harga tak pasti pulak
Dah beli nanti, MamaZN inform kat sini ek ;)
Tapi boleh la buat rasa2 bila teringin
Nak beli hari2 idak la kan?
Tapi kalu dapat free, nak la, haha!


Ni beli ari Sabtu baru ni, lepas pi IKEA
Adeyh, sedap banget!


Fenomena Burger Bakar dah lepas
Sekarang ni fenomena durian crepe plak ;)
Kawan2 penah rasa? Suka tak? Sedap kan? ^__^





14 comments:

Gieyana berkata...

Teringin gk nih...nnt kak G turun kl harus cr gk nih...:-)

♥cikmOt♥ berkata...

sedapppppppppppppp

ieyda berkata...

ieyda xpenah rasa lah..mcmne rasanya?
klu duk putrajaya nie, area pling dekat katne?nad tau ke?

syawalsimpsons berkata...

sue selaloo makan kat sweetchat kat da"mines..tp sana panggil durian pancake..tp samo je ngan durian crepe ni...

eima berkata...

burger bakar tak sempat nk mkn ni kan pulak durian tu ..hmmm

Sue-Rya Qistina berkata...

cemane makan dia? brp harganya? sedap tak? x pernah makan lg ni mamaZN. 1st time tgk ni. hahaha

shera haifa berkata...

mcm2 fenomena skrg nie. cara2 buat durian crepe nie pun senang.. nk try buat laa nanti.. tp bila musim durian laa.. nk cri skrg huhh mahal nie

mummy_ayu berkata...

yum yum..ye la..tengah hangat sekarang nie..Ayu dulu masa keja hotel..buat sendiri jer...now..nak makan kena beli gak sbb leceh nak buat dia...

Zura@Iwan berkata...

aha la...akak pon asik dgr psl durian crepe ni..kt png x de jual ke ha..hehe..bila nk trn KL nieh..hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

hahaha...mcm2 fenomena skrg ni..

x pernah lagi rasa, tp k.eija pun ada dgr pasal durian crepe ni, perasan dkt blog gula & mentega ada jual.

Imaan09 berkata...

walaubagaimanapun, burger bakar saya belum merasainya..huhhuuu

ummiaqeef berkata...

sama cam durian pancake ke?

mamaRIFQY berkata...

na nii..burger bakar pon tak pernah rase lagik apatah lagi durian crepe..hurmmm.....

Tanpa Nama berkata...

Pasar tani presint 2 kn ade kat gerai jual yong tau foo. Sedap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...